Altı Çek çoğu süperbiklere gidecek. Ben debutant Kocourek

Bakec

Member
Tavaların kime tezahürat etmesi önemlidir. Buna ek olarak, Avrupa'nın ortasında sezona başladığımız, herkesin aç olacağını ve motosikleti görmek isteyeceğini söyledi. Letonm, MEM'de NM Conter Ptoct'u aradı, diğer yıllar için bir sözleşme imzaladı.

Filip Feigl ve TD Supersport'taki Jon Kocounrue ve Kubate Supersport 300'deki Daniel Tureek'e PT DL Ampion için joker bir kart verildi.

Sonbahardan beri buna değecek bir yumruk var. ANCI alacağımdan emin olmasam da, geçen yıl Sria Alpe Adria'da bir başlık olan Kocounruek, profesyonel bir Karie'ye bir yol ısırık olarak alıyordum ve bu yıl Dark SP yarış projesiyle NMECM IDM'de başlıyor. Fiziksel, zihinsel, refleks trnketlerin sistematik olarak hazırlanması ve motosiklette saatler beni sürdürdü. Motosiklet ayrıntılı ve bu yüzden insanca karanlıkla mükemmel çalışıyor.

Geçen yıl, Feigl, utangaçlara ek olarak, tasarımdaki kesintisiz kask, Çek banknotlarından Portrem Masaryk olarak Ulusal Renkler'de idi. Tureek Ped Köprüsü HLS: Sezon yılı ilk kez olacak, hiç basit olmayacağım. Sonuç üzerine odaklanmak istemiyorum. Tüm başlangıç alanı çok hızlandırdı.

Ampion binicileri bu yıl Ondej Vostatek, TD Supersport'ta 9 puan ve Petr Svoboda'nın Supersport 300 kategorisinde Filip Novotnm ile birlikte.