Başkan Pavel çoğu: Finish'i de fotoğrafladı

Bakec

Member
Ama bir motosiklet giymek istemem. Sanırım Pavel, Makineye bile girmeyeceğime bile girmeyeceğimi söyledi. Ben bir motosikletim, ama bu farklı şekilde doldurulabilir. Fark, sakinler ve akifer arasındaki ile aynıdır.

Riflch, Krovanovan Kolu'daki otodrom üzerinde hareket etti ve medyayla birlikte yelek içinde. Şirketin başlangıcında, Krlovsky Tdy Superbik, Ampion Toprak Razgatlioglu'ya yaslandı ve Fok'a yapıştı. Ve profesyonel bir donanımlı var mı? Söz verdi.

Başkan Petr Pavel Vyhodil MS Superbik çoğu.

Daha sonra Paul fotoğrafını fotoğrafını açıkladı: o zamandan beri FOTM. EST yıllarında, TTA bana Formt 6×6 için ilk Bakelitov Photoaapart Pionr'ı satın aldı. Olduğundan beri benimle birlikteydim. Ve yapabilirsiniz, çünkü istemediğim şey bile değil.

Elinde, telefoto lensli kanon. Diğer fotoğrafçılar arasındaki intikama yükseldi ve Zbry'nin ML'sini mümkün olduğunca yapmak için birkaç tutuklama geldi. Nikon'dan gelen değişim için ML ve dörtnala türü. Geçen yıl burada fotoğraf çekti, ancak o zaman bir cep telefonuyla, Paul'ün sitelerden birinde olduğu bir kayıp komisyonunu hatırladı.

Leton fotoğrafları LEP ile donatılacak. Umarım motosikletler zamanın fotoğraflarını çekiyorlardı, ama bilmiyordum ve evde, onları açtığımda sonucu vermedi.

Ocak yılı zamanında, Sadsk Arbii'deki Dakar 2025 mitingi, son kez Prag'daki Ulusal Teknik Müze'de Nwace altındaki parmağı arkasında yer alan en ünlü Dlkovo Sounette'e yaklaştı.

Motorsport Pavla, Pazar gününün Fini tarafından, NM'de ve düz İtalyan Nicol Bulega Türkiye fenomeni Razgatliogl tarafından büyüleniyor. Savaşları, Toti Cl'nin yaşlanan bayrağı ile olabildiğince yakın olanlar tarafından izlendi.

Koşulsuz Fini. Taprak'ın önündeki tekerleklerin oldukça güneş olduğunu gördüğümde, ilk başta tekrar net olacağını düşündüm, Pavel son metrenin dramasını yorumladı. Bu konuda bir değişiklik, ancak insanlar insanlar tarafından dikkati dağılacak. Ve son harikaydı.

Başkan Petr Pavel Nav

Başkan Petr Pavel Nav

Autodrome Köprüsü'nün çok fazla NVTVU'ya sahip olacak, ancak cumhurbaşkanı devrede neredeyse evde. Buradan kısa bir mesafe yaşadı, otodrom Josef Zajek'in sahibi, köprüden yaklaşık bir saat uzaklıktaki Ernek köyünü değiştirdi. Aynı zamanda büyük bir motosiklet ve kişisel bir arabaya sahip bir evdir. Ne zaman ve rahatlamak isterseniz, NM'ye gidecek. Ajet burada pistte tırmanıcı ve Bel, o büyük bir atlet.

Bir PST şeklinde en iyi üç kupanın olduğu PDIA'dan bile, Pavel birkaç Zbr seçti. İngilizce Modertor Madalya Törenlığında yanıp sönen N ONICILN fotoğrafçısının daha iyi bir fotoğrafına sahip olmanız yeterlidir.

Başkan coşku dolu, burada LB ve NS için ona ev sahipliği yapmak için sunuldu, samanı kızdırdı. İve tüm divk takdir. Birçoğu komşu Nmecko'dan geldi. Geçen yıl neredeyse 60 bin vardı, bu yıl yaklaşık 55 bin, çünkü geceleri soğuktu ve kimse Bohuel kampta uyumadı. Kvtno'da ilk kez uyandırdık ve bir yıl boyunca LTU'ya taşımaya çalışacağız, ancak aşağıda önce ESK'da böylesine büyük bir çağrı ile BT'yi istiyoruz.

VNM'leri ve Başkan ve Fotoğrafçı Pavel. Sadece köprü için değil, aynı zamanda tüm Çek Cumhuriyeti için de prestin Udlost. Yüksek bir nvnosta sahip olduğumuz böyle bir etkinliği düzenleyebileceğimiz iyi bir ışıkta yapabilirim. Ve aynı zamanda NAI ekonomisi için zevklerdir, çünkü böyle bir olay ifade edilir.