Çek İsviçre'de turistler için daha az etkinlik ve daha iyi otobüs bağlantıları arzu ediliyor

Bakec

Member
Çevre Bakanı Petr Hladk (KDU-SL), bir denge bulmak için sonuçlarla uğraştığımızı söyledi. Turizmin, satışların toparlanmasının yanı sıra yerel halkın memnuniyetinin de dikkate alınması gereken temel faktörler olduğunu belirtti. Bakanın araştırmasının sonuçları hoş bir sürpriz oldu. Ona göre bunlar satışta kötü olduğumun kanıtı. K., Sprva narodnho park'ın editörü Petr K'nin de bakanla aynı fikirde olduğunu söyledi.


Nüfusun önemli bir kısmı milli parkın yakınında yaşamaktan memnun. Nadir türlerin korunması ve yerel pazarların korunması en iyi performansı gösterdi; aynı zamanda milli parkla birlikte park yönetiminin halka yönelik iletişimi de en başarılı şekilde gerçekleşti.


Araştırmadaki soruların bir kısmı aynı zamanda söz konusu alandaki genel yaşam memnuniyeti alanıyla da ilgiliydi. Evin etrafındaki ilk satış, tüm kriterlerin en iyisi olarak kabul edildi. Örneğin, sağlık hizmetlerinin kullanılabilirliği etkilendi.


Gelecekte bir nvtvnick merkezi büyüyebilir



Analist Jan Krajhanzel'e göre anket, ankete katılan bölgede yaşayanların yarısından fazlasının, yani halkın yüzde 60'ının, Çek Cumhuriyeti'ne en azından geçen yılkiyle aynı sayıda turist akışını görmek istediğini ortaya çıkardı. Ankete katılanların dörtte ikisi arabayı kendi başına sürme fırsatı için bile para ödüyordu ve yalnızca yüzde 15'i aracın adını değiştiriyordu.


Altyapı açısından, bölge sakinleri daha fazla umumi tuvaletin yanı sıra daha fazla otobüs bağlantısı veya polisin erişemediği şehirler istiyor. Öte yandan halk, turistlere yönelik halka açık etkinlikler kategorisinin artırılmasına karşı çıktı.


Sprvy narodnho park K'nin editörü de iyileştirme yapılabilecek alanlar olduğunun farkında, yerel sakinleri daha fazla bilgilendirecek alan olduğunu fark ediyor. Ona göre şu anda inşaatta çalışıyor ve mayıs ayı sonunda naun arel açıldı. Bakan Hladek'e göre Dal projeleri masada. Hladk, pek çok projenin var olduğunu, örneğin kapalı bir merkez olduğunu düşündü. Ona göre şu anda Çek Cumhuriyeti'nde bulunan ve geceyi geçirilebilecek bir şehrin inşa edilmesi uygun olacaktır. Hladek'e göre projeler tamamlandığında milyonlarca kron değerinde olacak. Bakana göre bu, bir önceki yılın fonlarından finanse edilebilir.


Parkı yakanlara 15 yıl soruşturma tehdidi



2022 yılının bir mevsiminde kuraklık ve kuvvetli rüzgarlar şeklinde iklim koşulları ısındı. O dönemde pogromun ortadan kaldırılması için 6 bin itfaiye aracına ve 400 parça ekipmana ihtiyaç vardı. Felaketin neden olduğu açıklanamaz hasarın yanı sıra, Mezn yerleşimindeki çok sayıda köyün boşaltılmasından ve evlerin yıkılmasından da sorumluydu.


Eski bir gönüllü olan Ji Lobotka, çeteyi kurmakla suçlandı. Küçük grupların kurulmasına aşinaydı ama asıl gruba aşina değildi. Mahkeme, güçlü ilaçlar kullandığını ve hafıza sorunu yaşadığını iddia eden sanığın sağlık durumu hakkında şüphe uyandırdı. Korkunç, 15 yıl hapis yattı.


Önleyici bir tedbir olarak, milli parktaki turistlerin rağbet ettiği bazı yerler yıllarca yasak olarak kalacak. Birinci Milli Park'ın yeni kararlarına göre Gabriel'in Pravick brn'e veya Edmund kavşağına giden yolu olması gerekiyor.
 
Üst