Danimarka Hakkında Fantomas: En İyi Fanzonlar, Ziyaretler Değil. Bira? Bu bir Chictan

Bakec

Member
Örneğin, ilk önce Nae Nae, tüm hayranlar, hayranlar arasında iyi bir nlada var, Vcarske, Norveç ve Dnsko'dan sonra düştü. ECH oldukça fazla, tezahürat, kandırıyor, çok eğlenceli.

Ortodoks hayranları sizin için bilinir, her yıl evlenir, buluşurlar, içten, beraberliktir.

Ijc Willi Teuber'de, Rozetlerle hangi burun epici olan Olbramovice, Indin'den iki içiyorlardı. O um köpek otuz ampiont, muhtemelen Tyiadvectm'deyim, NM bdil'e karşıyım! Popüler Stean'ı kıkırdadı. J gibi bir ucube var. Bana Tom Plekance efsanesini yakaladıkları bir fotoğraf gönderdiler. J NM ile E -Mail'i değiştirdi, şehrin merkezinde bunaldım, eleme, sonra kayboldum.

Çek ekibi ile DN'nin evinde de referans olan Fantomase, hoş bir sürpriz oldu. On binden az divk çift salona içti. Kali u zbv u LSTK'nın sadece yüzde biri, ama muhtemelen inşaat şirketinin sahibi internette yanıltıcı bilgilerdi. Dolu olacağını düşündüm. En azından ben ml bhavou, şehirden şehre pebhal, görevlerini yaptım. STDAK'ın arkasına oturdum. ABD hokeyinde, VCAR sadece EST TISC insanıydı.

Hokey çiftliği aksi takdirde gidebilir. Büyük bir hayranı var, muhtemelen en iyisi. Geniş, DTMI'li aileler için vyitm ile, oyunlar, çamlar, mini golf, caddy sincapları, büyük ekranlar var, müzik yok. Gerçekten iyi, şapka aşağı! Phantomas sadece düşünceli, bir film kötü adamının yüz maskesi. Fan, Prask O2 Arena'nın yanında Narvan, Est Tisc insanlardı, satıldı, işte uzay, barış. Açılıştaki salonları temizlediler.

Fanznz Padestitiscovm City VC'de. Bunlardan biri ana TD'nin merkezinde, Hall Ride Kyvadlov sağ Kadch 15 dakika. Bir kez PKY olduğumuzda, det olmadan kilometre, güzel poas. Şehir rahat, erdem, lil spor. Salon da Herning'in çevresinin ne olduğu. Seyahat NM, otelden kışa yüz metreye kadar tüm partan, fan elli fanına gitti.

Fantomas …

… ve Vasil Simka.

DNSK'da Ampiont'ta DNOV gibi hayranlar mı? Simka Pikvl. J Sanırım, evet. NKTE. Ayrıca vardı, ama sadece biraz, aksi takdirde hokeyden hiçbir şeyim olmazdı. Oraya gitmek zorunda kalmazdım. Menentn! Ubezpeil severler sadece hokey ve futbol değil, aynı zamanda tenis ve boks. Onların birası, km ochtan. Carlsberg pny olmadan, bir bardağa dökün ve ağzına kadar doğrayın. Hafif bir üfleme, bir minel, bir kömür vardı. ESKCH FAND ML ZSOBU PLUM BRANDY'den NKDO.

Bir film müfettişi rolünde Fantomas Nahnj hayranlarının yanı sıra Louis de Funès'in maskesi ile Mue. Tradin daire içine alınmış.

Maskeyi tuvalette nemlendiriyorum, kimse hiçbir şey yapmadı. Riga'dan çıkamayacağım orada olacağım biraz müdahale oldu. Ve hepsi huzur içinde kırıldı. İntikamları bile, özgür olduğu mevsimlere bile kontrol etmeyin, orada insanlar oturdu, ikinciyi buzun üzerindeki küpte alan Simka'yı canlandırdı. İnsanların benimle istediği fotoğraflar, Neskuten! U Vypan'dım, maskeyi çıkarmak zorunda kaldım ve yeterince! Prag'da yavaş yavaş, Mon Jet VC. Kartvizitleri tekrar aldım ve onları verdim.

Phantomas Kamard Marcel Ouada ile uçtu, oğlu Krytof Chomutov için HRT olacak ve Mldei'de şimdi Jakub Lauk ile katıldı. Zengin sbrka'nın anısı için bir disk ve maskot geleneği aldı. Ve karanlığın hitlerini yuttu.

Akış harika. Geçen yıl Gudas gibi zn Bek hatalarını tanımlarken, bunu yapmak için gerekli. Lauko Vborn'da, hızlı, yırtıcılarda, gerçekten şaşırmış. Lajna Pastrk, Sedlk, kırmızı, bu KRSA. Neas m fantastik patenler ve mkk, altın eller. Glman, Mme Anki!

Sonra Fantomas şehre giderdi.

Semifinle, Finle, Pzt, bir kez denerdim.

Ve daha sonra? Sembolik 68 yılda güle güle fantomovsk kariry?

JGR ile bırakacağım. Ve Kon? Bilmiyorum, bilmiyorum. PT yılı Vcarsko, fiziğe göre görebileceğimiz patn değil, özel.

Fantomlar sadece pes etmeyin. Film veya fan.