Deneyin … pazar yok mu? Sadece bir şaka, diyor Koç Habanec

Bakec

Member
Şaka telaffuz edildi. Flapnbh, futboldaki iki para bir bomba. E Pedimer, bu onun VC. Nkdo ne zaman Ferrari'ye ve satın altı, çünkü bir trabant olurdu? Nevad Habance'ın lig türünün ana favorisi olan Zbrojovka ve Artis'in büyük yatırımı.

Bu yıllardan sonra delinen ST, çok yüksek hırs olmayacak. PTM ve Sekiz Şehir arasında ne zaman olacağımız, uzun boylu bir jihlava ile yerli bir premira ile paketlendiklerinde bir kutlama, DRI olacak.

Habance'ın ikinci -lig mezarları ile çatı pazarı üzerine tezi, Bohemiler 1905 ve Trenra temsilcisi Jaroslav Vesel'in asistanı tarafından da desteklendi, çünkü Brnnsk Rodk ve HR ve Trenr Zbrojovka ile ilgili birçok tartışma, aksine yakalandı.

İnsanlar RDI olumsuzluğuna sahiptir ve ne zaman bazı yollar yapabiliyorlar, en çok sosli STCH'de, bu yüzden planlanmaktadır. Ama o zaman, ne zaman, kendileri ne olursa olsun, Hejt'ten komik, sundl.

Mavi

Kulüplerin yoksulluğu için bir sorun olarak tavşan kuşlarını avlamadı. Liverpool ayrıca 75 milyon için bir oyun satın alabilir ve siz Ispwich'siniz, bu yüzden öyle. M VC, futbolda kalem, futbol için TM LPE olacak milyarlarca olacak.

ST, NVrat'ın ikinci ligden sonraki ilk sezonunda ilerlemek için Brnnsk Giants ile yarışa gitmeyecek. Gelen Teplicko Koule'den sonra bile, Zdenka Faly idi, ancak ilgili bir zamandan sonra, Viagem'i ilk mülkteki birincinin çoğunu tahmin etti.

Bir arkadaşımdan güzel bir slyet, ama iki tikrt kazanmadığınızda gerçekliğin ne kadar zamandır. Hadi bir din alalım. Yeterince deneyimli İK'ya sahip olsak bile, güzel bir novk da var. St ve Potamo Viagem önce HRT'nin profesyonel bir rekabet olduğunu denemelidir.

Oh, o ajanlar!

Pat ayrıca M viagem jet rezervleri burada profesyonel keşif. Luke Pubele'nin ayrılmasından sonra, bir spor manacının pozisyonu boşaltılır ve görevi Pebrat ve Habanec'e yöneliktir.

Pozisyonun işgal edilmesi gerekecek ve st. Ml bir NJAK danışma ve kontrolü gibi uyuyacağım, aktif arama ve trvit sayfaları değil.

Steck Viagem Afro-Cauting başlamak, oyunu esas olarak Pemysl Kubn kulübünün sahibi Nigrie'den test etmek istiyor. Kışın Nigrie'den PT HR'si itip verebilirsek ve onları deneyebilirsek rd olurdum. Ama ihtiyacın var.

Pzt, Trenr'ın Nigrie'ye gidebileceği Pestvek temsilcilerinden bazılarında olacak. Bir sürü kamp. Bana göre, savaşta iki gibi görünüyor, ren geyiğine iki karanlık döktüğümüzde ve Znojmo ve Tbor gibi askeri kulüpler oyunu onlardan Habanec'i seçti.

Mavi

Mavi

İzciler Viagem'i sunmak için sadece iyi bir deneyim değil. On Patncti yılı ile aynı. Bazı ajanlar o sırada hiç hareket etmediler, sınıf ayağı, aslan, mürekkep, posta hakkında veri gönderemiyorlar. Transfermarket'in bir resmini çekin, günün JSM MM PL'si ve sonunda yaparlar. Zorum, derhal böyle bir ajan soracağım, çünkü böyle istemiyorum.

Mole Letn, Glman Jan Tvtek tarafından gönderilen sts'i duraklatırken, Tom Vondrek ve Zlonians Solomon Osaghae ve Patrik Goj. Diğeri hakkında bir stoper, Pzt ve bir aşırı İK ve bir kalça tarafından sürülmelidir, o zaman memnun olurdum.

Grigar sihir!

Öncelik, otostopçinin, kırık bir küme olmadan David'in konumunun başında ve sonunda sonda sondaki sondajlar, Tom Kuera, bir köri mi yoksa kesin bir olgun müzikte devam edeceğine karar vermedi.

Bir Njakou rotası bulursak, NM ile MM çok fazla ptenm görür. Ona bir garnitür oyunu veriyorum, burada devam etmek için RD olurdum, Peje Habanec. M ama aynı zamanda nereye gidilecek. Bir debriyaj izlemem ya da Eulka'nın bir generalde öğrenmesi gerekiyor, bu yüzden onunla dolu değiliz. Ama bunun üzerinde çalışıyoruz.

Tom Grigar, Teplice efsanesi hedef olacak. Vkendov Mendulce sezgisel atlamada, Ani Stelce Dukla'yı yok etti ve bir duvar, Karira'nın kısacası hakkında konuştu ve video Soc'da daire içine alındı.

Bu bir sihir, bu şeyler UV. Famzn kısa ml u Teplice'e karşı, tekrarladın. Eğer sağlıklı ise, UIT altındaki tek genç, gençler.

Mavi

Jihlava'ya karşı Pten Premira, 18: 00'da Şehir Stadyumu'ndan başlayacak. SPN olacağına dair umut düzeltildi, çünkü başlangıç her zaman devam etmektir. İlk PT tekerlekleri rekabet içindir.

İkinci ligde bile St HT, vahşi dökmek için saldırgan ve iyi futbol yapmak istiyor. Zanur ve Kopnn olmayacak, ama FL'de olduğu gibi daha hızlı için 25 Stel bile olmayacağız. Oyun KRSN, ama insanların ne kadar içtiği, sonuçlara karar vermesi, bira ve klobsa.