Efsanevi Jiří Něme, Brozany'de koç olarak sona erdi

Bakec

Member
Dokuz yıllık bir spor editörü pozisyonunu da itti. Sonunda, uzak kalmaya karar verdik. Değiştirmek her zaman sağlıklıdır. Ama Jirka bir kişilik, MM Rd, bir süredir onu övdüm.

Avrupa Başkan Yardımcısı 1996, Bölüm Çek milli takımı, NMECM Schalke 04 ile VTZ UEFA Fury ve Severoks VSCE Natikrt'ta Sparta Psil ile Double Eskoslovensk Master, son dönem ve yılın PL idi.

Skech, Brozans ile nasıl dedi, burada kimse yok. Sonuncusu, bir, iki ve bir PT'de pedal korktu. PMA Biovskm ile ilk kez bu lige ikinci kez ilerledik ve bugün hala buradayız. Kon Shopn Bizan Brozan.

Bir futbol kişiliğiyle KHN ittifakı kesinlikle kapalı değil. Jirka Brozak. Schalke strvil'de dokuz yıl, ns trnct ve pl. Burada EIT yok. NM iyi bir ilişki ile mm ve bunu tekrar dışlamıyorum.

Brozany'deki uğultu kalınlaştığında, Aura nela pehldnout. DKY N, NM el. Ve iki yıl boyunca, NM ile bahse girer: 50 puan aldığınızda, takım elbiseli bir takım elbise için içeceğim. Bir Warmkovka'da kalınlaşan. Szku aşağıya baktı ve banklarda yükseldi.

Jirka m büyük karizma, frv. Avenger söz konusu olduğunda, ilk bakışta Piel Nkdo. Pinesl Otoritesi, saygı, sadece çocuklar NM'ye koştu, aynı zamanda işlev görüyoruz. Böyle bir kişilik cazibesi M Slokdo, Khn, Mil, Nad Oh Zskal köyünden savunma Zlonk Severok Kulübü idi.

Euro 1996'dan STR ile Ji NMEC.

NMCOVA KARIRA ZABO, Pediv Brozan Net. Bence zorlanacak. Cumartesi günü, 19 yıllık futbol ve Brozany'de otuz futbol olan NM ve Honza Kudlik ile bir ızgara var. Onlara veda ediyoruz ve sen yapacaksın.

KHN, yayınladığı Letn'deki efsaneyi okuyabilirdi. Sparta'yı bir kümeye koyardı. Olduğu gibi, ilk Brozanskho futbolu olan PR işlevini ve İK'yı karşılaştırırdı. Sadece Jirka'nın profili, Sparta'yı alamadı. Onu inceledi, ama bir saçmalık vardı. Dedi ve anladı ve bitirdi. Jirka SVJ.

Öte yandan, Pezdvce NMej'in yeni yuvarlanan küçük kulübünde, röportaj tek bir röportaj vermemiş olabilir. J, Stokrt konuşmasına rağmen, ama benimle bir daha bira, kahve veya su yoktu. O sadece öyle, dedi pedal çevirdi.

Vrabec'in NMCV Anayasası yardımcı rol aldı. NS'deki Jirka, Ferguson rolündeydi, Trninkov sürecini kontrol etti, oyunu seçti, güçlenmenin çoğundan, tamamen sportif bir editördü. Trninky çoğunlukla ilk BDA serçesiydi. Profesör eşittir, insan da harika. Ben Rd, E Znom. Ana Trenra, fonksiyonel pozisyonda. Salma Hebousse'u Suriyeli babadan sonra bir adı olan spor editörünün KESL'sinde oturdu.

Kdru'da Tesque, Khn Ohlsil Generan Vmnu. Denis Laka ve Marek Krtk Do Pesuni'yi rekabetçi bir köprü için Dolar, Radim Vejda'ya Chomutov'a gol atar. Karira Tom Bubenk ve Dominik ile eşit koni üzerinde.