Hentbol oyuncusu Hrdlička, ilk Polonya liginden Alman ikinci sıraya taşınıyor

Bakec

Member
Bietigheim, şimdiye kadar değil, Eşit You Club, Junior Strins'teki Polonya Kalisz ile karşılaştırıldı. M uzun vadeli kararlı gelenek ve iyi sonuçlar. Ama yeterince aldığım yıllarda kulüpte bulundum ve gelişmek ve hareket etmek için vuruşta.

Bietigheim, esas olarak ensk hzen'deki terimdir, SV ülkesinin birkaç ampiyonudur. Mui son Bundesligov Ronka'da sona erdi ve son ve indi. Lovosice Yavruları, LTA 2027 için bir sözleşme imzaladı. Bunu, Plock'a karşı Polonya liginden sonra ülkesi Tom Piroch tarafından önerilen Manaer Jrn Ilper tarafından yapmasına yardımcı oldu.

Aynı zamanda biraz karanlıkla temas edin. Tutuklamadan bu yana, Bietigheim'in satın almak istediğim bir kulüp olduğunu söyledim, L 28 yaşında GLMAN. Bunu pozisyonlardan bir derece olarak almaz: aksine, size canlılığınızı kaydırmak için bir adım vermek için bir adımdır. Lig çok kaliteli ve dengeli, hafif bir mevsim değil, bunun için çok fazla.

Lovosice Ukrayna'dan bir gol gönderdi

Hzenki Extraligovch Lovosice golü takviye atladı. Zitalskho Brixen, Ukraynalı Glman Maksym Voljuva avcısını kopardı. Geçen sonbaharda, Avrupa Fury'den konuşlandırılan Lovosice'de ilk kez biliyordu.

Geçmişteki Ronk Polsk Superliga'daki son ışık ampionte sonuncusu yüzde 30'un üzerinde geliştirdi, bu da rekabetin en iyi hedeflerinden birini yaptı.

Son yıllarda Jan bir isim aldı. Adım için Nmecko'yu seçti ve ilk NS'yi seçtik. Hem spor hem de kişisel lekelere atış, huş ve motive olmuş olağanüstü, Bietigheim genel editörü Bastian Spahlinger hayranı tarafından sunuldu.

Hrdlikov için Trenr Glman temsilcisi Martin Galia. Beni speciln golü Trninky ile sıraladı. Bana ne ve nasıl yapacağımı tavsiye etti. Yeterince hareket etti, taşındı, görevleri, altındı, zaten Polonya'daydı.

Nmecko'da Makedonya'dan Dalm temsilcisi Martin Tomovski ile yaz askerleri arasında yer alan bir çift.

Yeni patlama için çok TM. İlk trninks alalım, kulüp harika, aynı takım arkadaşı. Nmeckch Ligch'deki Çek temsilcisinden geçen boğazdan gerçekten memnunum. Pat Tomov ve Tomov Mrkva, Piroch ve Babk, Matj Klma, TPN Zeman, VT Reichl ve Jakub TRBA.

Bietigheim, Jan Kulhnek'teki ilk Lovosicky binicisi, 2013/14 sezonunda Bundesliga'ya kulübü yakaladı ve EV'yi EV'ye verdi.