Kaleci Dukla çatışmada ayağa kalktı

Bakec

Member
Sadece BH gibi yakalandı.

Kalpte Tyi yedi yakaladım, spreye gitmemek için. Ben böyle bir sie yapmadım. Rakip Dol'u devirdi ve Naim Stelcm benlik sayımını artırabileceğim, kırk yıl için Zil, Glman, PLZ'den Losk Dukla Recruit.

Konuk SRII'yi 1: 1'e eşitledi, Bronz'un sahibi Cumartesi günü Prag'da karar verecek. Madalya KRSN olacak. Son 11 sezonda, yılda MM ince, altın veya stbrna olurdu, devam ederdim, MD'yi hayal ettim. Bana yeni tm, gol olarak piel, Dan Kube bir Trenr, gençlerden çocuklar. NS için ilk sezon. Mustvo perspektifi, madalya mevsimini sona erdirmek için ASN olacaktır.

Kahramanın bir hedef haline gelmesi geleneksel değildir, MustVo'yu bir köpek 30 GL toplarken. Famzz MD bir kahramandı. Sanki kendini inşa ediyormuş gibi. Salon sekiz yüzlerce satıldı.

Atıklara bakmamız gerekiyordu, Nai Boys onu kaliteye bakabilir, böylece Ani, ekl Lovosická Pájn Lik, Smil Glman'ın hedefi. Ancak MD, spreyde yeni bir şekilde yakalandı, fantastik kısaltıldı. Bu, yelkenlerden alınan noktaya bir istisnadır.

Agder Üniversitesi'ndeki VDCI, 33 bin yedi metre analza vermiştir, bu da Piblin Stelce'de yüzde 77'lik genel düşük seviyenin yansıtılmıştır. 2015 yılında SVTA Şampiyonasında hedef yüzde 30 oldu.

Sprey'deki tüm kısaltmalar sezgisel, South Motle Efsanesi, Jan Geri Kule ve Pilsen takım üreticisi Martin Hu'yu ele geçiren MD'yi ortaya çıkardı. NOSM'in kafalarında her zaman njak dolu. VM, kime karşı duruyor, mm varyantlar, ne dlat. Düzenli NW'nin üzerinde iki çalmanın mezarına sahibim. Seçebilirim ya da terleyebilirim ve Stelce'e göre cevap veriyorum.

En yüksek iodststststststststStstledomu'da yedi metrelik bir MD atma durumunda. MJ, Extraleague'de ilk kez Tom Babka'yı yakaladığım yedi oldu. Uzun zamandır cehennem oldu! Dukla'nın desteği gülümsedi. Benimle olduğum için onu vuracağım. Severals bir ev yakalıyorum, bütün köri en güçlü lekelerden biri.

Dukla Slav'dan Karel MD.

Paradoksal olarak, öte yandan mümkün değildir. Muil elit icra memuru chotborsk ve bu nedenle Sam Hr el, sprey üzerinde bir kale olarak parti senger'e parti yaptı. Lovosick temsilcisi, işemesine rağmen, ancak Melich derhal konuklar için 3: 1'e ceza verdi.

Chotborsk, JT istemediğim iki Stelc Lovosice'den biriydi, diğerleri için bir villana sahip olduğum MD itiraf etti. Sezonun en iyi zamanından MCH'den biriydi. Uzayda benzer bir tane yapmayı başardım bile, öğütmeyin. Evde belirleyici yolum n cl idi. Madalya için ance. U n bir favori olabilir, hiç kimse yabancı değil. Kimin zihinsel olarak dirençli olacağına karar verir.

Ve kim BH gibi yakalayacak.