Karel Rouček: Büyük otoriteye sahip hakemleri severim

Bakec

Member
Daha sonra her ikisine de karara uymayacağımı söyledim. Pek çok kişi onu pivot olarak görüyor ama bana göre öyle değil, Krupka'nın sert bir yerlisi.


Hayır, sağlığı ona ihanet ediyordu, yakalıyordu. Te, yerel futbol federasyonunda sekreter olarak çalışıyor ve ikinci yüksek turu tamamlıyor. Nhodan efsanevi Pierluigi Collina ile tanıştı, üye Szymon Marciniak'ı takip ediyor. Bir gülümseme onu sardı. İlk bahar turunda izlenen düellonun komutası Karvin Sparta'ya verildi.


Dava açma fikrini nasıl buldunuz?
Sekiz yaşımdan itibaren Krupka'da futbol oynadım, annemi teyzemin yanına götürdüm ve kulübün başkanlığını yaptım. En iyi gençler turnuvalarında balık tutarken çok fazla sakatlık yaşadım. Ve babam beni karar verecek doğru tip olduğuma, konuşkan olduğuma ikna etti. Çok gergindim, bunun kötü bir rol olduğunu biliyordum. On yedi yaşımdayken denedim, babam ilk başta benimle pek kolay geçinmedi, gevezelik ettim. Bugün hiç pişmanlık duymuyorum. Kendimi onun içinde buldum.


Hakem dünyasında zaman değişti. Profesyonel oyunda, saat ne olursa olsun sadece içmeye, kızmaya, ayrılmaya karar verildi.
Karel Rouek





Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle

Şimdi %45 indirim

+ 1000 bin konaklamalar için
itibaren Seyahat etmek



+ 1000 bin konaklamalar için
itibaren Seyahat etmek



Bugün kaydolun ve şunları edinin:

  • iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
  • Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
  • Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim
 
Üst