Lavi'nin dünyasında ikiler her zaman birlerden daha iyidir. Asa Vyšehrad 2'ye dönüyor

Bakec

Member
Ana rolün temsilcisi ve filmin yönetmenlerinden biri olan Jakub Tfek, Lavi'nin görsel dünyasında ikililerin her zaman teklerden daha iyi olduğunu söyleyerek güldü.


Futbol vakalarıyla mizahi bir şekilde dalga geçen internet dizisi filme dönüştürülmüş, ilk bölümü iki yıl önce sinemalarda 700 bin izleyici tarafından izlenmişti. Nakit sıkıntısı ilçeye zemin hazırladı. Zeka, mizah ve kibir standardı aynı kaldı. Yönetmenin sınıf arkadaşı Martin Kopp, hayaller arasında bir mola sırasında, iki rakamının yaz aylarında daha doğru ve daha esnek olduğunu söyledi.


Jednika, Lavi için İngiltere ve Arjantin'deki gösterilerde yer alan bir yabancı nişan düzenledi. Ve mevcut konuma göre, yani nüfusu beş yüzün altında olan bir köye göre, futbol yıldızının kariyeri alt üst olacak. Ve FK Smrkov'un karanlığına. Kopp, izleyicilerin orijinal büyük angamın yayınlanmayacağından pişmanlık duymayacağını açıkladı.


Futbol kulübünün yıllar önce ortadan kaybolduğu Boislav'da film yapımcıları altı ay boyunca arama yaptı. Gölet, ormanlar ve hatta panoramalar köy futbolu ve drone çekimleri için ideal arka planlardır. Senaryo yazarları, iç kısmı soyulmuş eski bir tribün, FK Smrkov yazısı, ağaçtan yapılmış bir tabela, saman balyalarından yapılmış bir giriş kapısı ve ayrıca şık bir keçinin olduğu bir futbol tavernası inşa ettiler.


Onu burada yoktu, eskiden buradaydı, figüranlardan biri olan Martin Natick, eskiden futbolcu olan Boislavi'ydi, şimdi ise Teplice'li bir ragbi oyuncusu. Areldeki her şey kalacak.


Bunun yerine onlara bir keçi de verildi. Lavi'nin iştahından da bunun bir yıldızla akşam yemeği olduğu anlaşılıyor. Ve sadece bir tanesi değil, neşeli kadın, Ctibor Pouba ve filmin yapımcılarından biri ile birlikte göz kırptı. Sahnenin altında yine Tom Vvra imzası var, kamera arkasında ise Jan Filip var.


Kadro aynı; Jakub Pracha, Ondej Pavelka, Ji Ployhar, Ivana Chlkov, David Pracha, Jaroslav Plesl ve David Novotn. Üçüncü orta günde yeni gelenler başladı. Sen popüler Luk Vaculk'sun; eğitimli eğitmen Smrkov, yalnızca aşk maceralarıyla Lavi'yi bile gölgede bırakabilir. Beck'in efsanesi Emil Ztopek rolünde başarılı olan Vclav Neuil, takımın kaptanı olarak sette yer aldı.


Çok iyi bir futbolcu değilim ama o kadar da aptal görünmüyorum, Neuil kendine bir atlet figürü vermiş.


Vaculk lil: Hiç futbol oynamadım, sadece eğlence amaçlı ama çok izliyorum. Siz Euro sizin açınızdan üzgündünüz, ne söylemek istediğinizi anlamadım. İlk defa Vyehrad'dan keyif aldım, o yüzden bu bölümde buna karar verdim.


Tfk'ye göre filmde yine birçok spor yıldızı yer alacak. Aksi takdirde röportaj bile vermeyenler için bile. Spesifik değildi. Köy futbolunun karanlığı Serilov Okresn pebor tarafından ustaca işlendi.


onu soymamak için gittik. Biz ligde oynuyoruz, Pebor'un takımıyla değil. Önce büyük şehirden, sosyeteden gelen, toynakları ve boğaları temizleyenlerin arasına gelip onları kendinden sonra eğitmeye çalışan Lavi'nin, kafasına bir vuruşla DJ sırasını işaret etmesinin kontrastını kurduk. Bu sayede kendisini tamamen bir futbolcu rolüne kaptırdı: Avcı, bir erkeğe dönüştüğünde biraz çılgına dönüyor. Ailemi benimle vakit geçirmesinler diye gönderdim, kavga etmeye değmez.


Hava karardıktan sonra mankenler ve kadın futbolcular bile formalarını giymek üzereyken, gizli çantalarının amacı sır olarak kaldı.


Otuz günün sekizini geride bıraktım, ekstra olarak gerçek futbol karanlığına da yardımcı oluyorum. Pazar günü Sebuzn'da kalabalıktınız. Filmciler Steck bölgesinde kalacak, St. nad Labem'e gidecek, ardından sel nedeniyle Prag'da ve bir sıçrama için yurtdışında olacaklar. Vyehrad 2 filmi Ağustos ortasında çekilecek ve 2025 baharında sinemalarda gösterime girecek.
 
Üst