Litoměice ve Lords Boys: Şehir efsanevi filmi nasıl canlandırdı

Bakec

Member
Bu en büyüğü, Jok'un Apolen'in annesi. Şehirde şehirde ve Lumpnm Joku'ya SVD'dir. Alamayız. Dmy, halı ve detnk üzerindeki plcak'ın dağılmasında bozulmada. İkonik filmdeki birçok SCN'den biri Cumartesi günü, film yapımcılığının daha sonra puanlandığı bir şehir olan McHov Street'teki büyük bir ekranda istendi. Yorumun anısına, referans ve şehrin şehirde bir şehri vardı, burada Padesti'den önceki filmin yıllarca suçladığı.

PBH Natodila Reisrka, Plvov Imkov'u Mark Twain'in kitabı maceracı Tom Sawyer'a dayanarak iade etti. Yirmi yüzyılda küçük bir Mstek köyünde gerçekleşir. Ana kahramanlar küçük bir Lumprny ile evlenen Kamardi Tom, Joka ve Tulk Hubert. Film 1975 yılında yaratıldı ve DTSK sinematografisinin bir mücevheri.

Bir senarist olarak, adında Jan Prochzku'nun barinesiyle kapsanan VT Olmer'in bir işareti var. Scnrista pastoral intikam ucuza çarptı. Naten, hem Litomicch hem de Tren NDRA'da Piblin İki MSCE tarafından küçümsendi. Film kalesi yok, film Oseck Castle Rzmburk tarafından kuruldu.

ADA SCN Serso ilk olarak Litomicch. PNI Boys filmi yetiştirildi, bu yüzden Michael Mokel Mstrko'nun kültür editörü ve ekledi: Nostalji'den birçok kişi M film RDO. Filmi TLM BLD AI'da LB Komik Zoda ve Lumpny Boy'un ardından gördüm. PTEK'de tekerlekler için istemi koyduk ve filmi ve öğrencileri çektik. Hevesliydi, Pat filmi için tüm palet emoc tarafından şaşırdı.

Ekl tek VTU ve sadece boğuk

Litomik kale bölgesinde, dönemler malzemeler, büyük kemikler, fotoğraflar, film plakları, gazetelerden gelen pırıltılar ve TB'nin aldığı bazı mektuplar sergilendi. Filmin kutlanması, zaman zamandan itibaren ad nvnk hatırlamalarında neden oldu. On yaşındaydım ve filmde çok fazla MCH CO, metalle tanışmışlardı. Filmai Bohuel'i seçmediler. Ancak, bunu hala bugüne kadar yapabiliyoruz, karısı ve torunu ile Piel olan Milan Bystriansk'ı tarif etti.

Merhaba baba, Panellerden birinde Naten Ji Kolda'nın fotoğraflarıyla. Fotoğrafçılar, ücrette küçük bir rol içeren tatne gösteriyor. Bay Nronm ile, boğulan çocukla giyinmiş Nlez intikamına açıkladı.

Babası Mstnitus'ta çalıştı, büyük konisi amatör tiyatro idi. Natel filminin hastanede olduğu bir zamanda. Naten hakkında, aile kaldıkları anda NVTV'lerden birine dönüştü. Tatnek çamurunun üzgün olduğu, hatta bir VTU, boğuk, hayal ettiği taramaların zamanı bile.

Ayrıca Petr Nron

Oyunculara Naten'den Zitka ile de katıldı. Michael Dymek (Tom), Magdalna Reifov (Strmistro'nun kızı Blanka) ve Reisrka'nın torunları tartışmaya geldi. Bay Dcho'yu tıbbi ikisinin sağlığı filmine dahil eden aktör Petr Nron, en azından telefona en azından telefona gelmedi. Film Grape Rd. Buraya birçok ASNCH VC katıldı. Vborn DTT aktörleri, Bay Reisrka, Büyük Kameraman Emil Sirotek, Bjen Scn ve Petr Hapka, Zmnil'in müziğini unutmamalıdır.

Michael Dymek, filmin Tom Zskoval'ın nasıl olduğunu açıkladı. Reeie asistanı olan Z Zdenk Zelenka'yı seçti. Bir gün, tekerlekler üzerine Piel, TDA'ya girdi ve süpürdü. Kırmızı saçlı bir popülerliğim olup olmadığını ya da dikkatli olmadığımı bilmiyordum, ama o m üzerinde sıkışmıştı. Hikaye, Tom'un rolü için bir flak viski aldığıdır, çünkü uzun süre bulamadılar.

Magdalena Reifov, çocuğunun aktörünün meslektaşına aşık olduğunu açıkladı. Derin bir DTSK daha azdı. Onu her gün aldım ve trampoln'a atladı. Ben acı çektim, açıkladı.

22 Haziran Pazar günü VRO kutlamaları. Program, 10.00'dan 17.00'e kadar sulanacağı Zubrnice'deki Eleznin Müzesi'nde gerçekleşiyor. Örneğin, NVVNícs, örneğin, filmden bir scnka oynayacak olan aktif tiyatro olabilir, bu yüzden Lapac'ı filmden test edecek. 13.00'de bazı aktörler Zane ile tartışma. Saat 19: 00'da kutlamalar Litomicch'teki Mrovm NMST'de Büyük Letn Konseri. Ünlü film melodisini Snmuk Boys'tan SCN taraması eşliğinde bir orkestra ayrılışına getirin.