Maçlarda Děčín 0:3 ile mi? Bu beni rahatsız ediyor. Ústí'nin başkanı kafa kafaya mücadele edeceğiz diyor

Bakec

Member
st, NBL ön eleme turunda Dn ile her iki düelloyu da kaybetti, ardından köpek son çeyrek finalde rakibini yendi ve federal Final 8'e yükselişini kutladı. Bu bölgesel yarışmacılar ilk kez A1 gruplarının üst yapılarında karşılaşacak ve Slunet'in takımı Dn'nin ilk çeyreğinde kazandı.


Aslında sıralamada birincilik mücadelesi olacak, bu derbi gerçekten hararetli olacak. Onlara geri verecek bir şeyim var, bunu biliyorlar ama gün geldi, bizim için hazırlanabilirler. Dünyada her gün kafa kafaya mücadele edeceğiz, diye kükrüyor Hrub.


Tabloda Güneş var ama Güneş'le birlikte kayboluyor. Sorun nedir? Kesinlikle bir kompleks değil, bunu kimseden alamıyoruz. Bugün aleyhimize gidiyor, bunu değiştirelim. Tamamen tükenen bir salonumuz olacak, basketbol şenliği olacak, doğru.


Bir mağlubiyet, Slunet'i NBL'nin uzun vadeli serisinin sonuna biraz daha yaklaştıracak ve dolayısıyla play-off'lar için uygun bir pozisyona sahip olacak. Kesinlikle mümkün olduğu kadar yüksek bir yerde bitirmek istiyoruz ancak 12 kurtarışımız daha olsa bile sezon uzun bir sezon. Masanın görünümü güzel, kabul edelim ama tevazu içinde Slunety'nin şu anda inşa ettiği Hrub'u umursamıyor.


Artık sadece lige odaklandılar, iç sahadaki maçtan çekildiler, Gornice'deki 98:102'lik yenilginin ardından Alpe Adria Kupası'nın da dışında kaldılar. Gornica, Polonya liginin Nymburk ile aynı seviyedeki beşinci takımı. Elenmemize rağmen sonucu olumlu görüyorum, pazar günkü derbi için harika bir hazırlık oldu.



Maishe Dailey beş serbest atış yaptı



Bu karşılaşmada (yine) sakatlığından kurtulan orta saha oyuncusu Maishe Dailey olmayacak. Büyük bir hayal kırıklığı, harika bir oyunu ve bir avcıyı kaybedeceğiz. Aynı yerdeki yara Bay Hrubho'nun teri yenilendi.


Geçen sezon burada oynayan Kristopher Martin, hızlı tepki verdiğini söyledi. Ancak Dailey Slunet'in kötü şansı bile köpeği yarı yolda bırakmayacak. Burada bir iz bıraktı. Kendisiyle iletişime geçeceğiz, durumunu takip edeceğiz, eğer sıkışırsa, kıpırdaması için mücadele etmeyelim, talim bile yapmasına izin vermeyelim.


Hrubho bile CrunchTime portalında yapılan ve oyuncuların hangi antrenörün altında oynamak isteyip kimin istemeyeceğini oyladığı bir anketle ilgilendi. Steck Jan Otnar, Opava'dan Petr Czudek'in hemen ardından ikinci en popüler aday olarak sandık başına gitti.


Güzel bir sonuç, bunun takım ve dolayısıyla kulüp tarafından bu kadar fark edilmesinden ve Jan Otnar'ın burada olmasından mutluyuz. Yedek kulübesinin diğer tarafında Pazar günkü Slunet takımının teknik direktörü Tom Grepl vardı, oyuncuların yüzde onundan fazlası onun altında çalışmak istemezdi.


Koç Grepl'le olan kişisel ilişkim hakkında genelleme yapıyorum ama kendisinin bu konuda çok yerinde yorum yaptığını söylemeliyim. Pek çok oyunu öğrenebileceğine katılıyorum. Ben bu adamlardan 1. dakikadan 40. dakikaya kadar yüzde 120'yi çıkarabiliyorum, bunu kimse yapamaz. Koç Grepl'e kişisel olarak saygı duymuyorum ama bir koç olarak ona çok saygı duyuyorum. Hrub, Grepl'in bilgeliğini takdir ediyor.
 
Üst