MS Superbikes Çoğu: Bulega, Köprünün Kralı'nı 27 binde yendi

Bakec

Member
Ptek Bouraka'da savaşta, rahatsız edici! Jsal Bulega. Duck Darkness, asla alamayalım! Bisikleti geliştirmeye devam ettik, mürekkebin sonunda çok fazla tutkal vardı ve ihtiyacım olduğu gibi indükleyebilirdim. Köprüde köprüde oturmuyorsunuz.

İtalyan uzun süre liderlik etti, Türk onu bir STN olarak takip etti. Ve ilk Ikan'da tam garip yamaç Mikl için 22 turun tentrmasında. Fini'deki İtalyan etil: TSN, El Turk için son tutuklamadan yola çıktı, Manka'dan kesildi ve sonunda bir metre kazandı. Euphoria! Cl Virval Ohovnicová bayrağı ESK Başkanı Petr Pavel.

Pazar günü Vhru Köprüsü'nde hayranları ile Nicolo Bulega Slava

Merhaba, Ampionte'deki Razgatliogle'ın ilk noktasını 31 puan alan Blown Bulega, Blown Bulega ile merhaba savaş.

Tutuklamada Nicola'yı takip ettim ve hazırdım, Pedje oldum. Kenarları aradım, yüzde yüz yoktu. ZPR'de çok fazla kaydım ve yumrukta kaybedilen motosikletin son yükünde bilmiyorum. Ben küçük bir salınımım, Kril Türk çaresiz omuzlar.

Pedtmm, Pazar Sprint ve Cumartesi günkü ilk satış, Navcal'ı kendi tepsi rekoruna kazandı. Taranan tüm kolektif çiftliklerde, İtalyan Danilo Petrucci şehri tarafından işgal edildi.

Krlovsku Kubatue'de, zayıf yönlerde savaştıkları yerli pistte başlamayın. Pazar günü, Supersports DKY 15'te sadece Ondej Vostátek. MSTU, Filip Feigl ve Jon Kocourek 26 ve 27 yaşındaydı. Durumu nedeniyle düşmesi kolaydı; D 隝, su, yarı kuru, yarı serbest, Lil Kocounruek, ilk çıkışını köprüde yapan.

55 318

Fan, çoğu zaman Sebep Leton'u izledi, geçen yıl 58474 kişiydi, ancak Thermal Thermnu'da

300 süper spor çocukları durdurdu, sonra Teddy iki tekerlekten. Petr Svoboda ve Filip Novotnm çağrıyı tamamlamadı, Daniel Tureek Ptadvact'ı bitirdi.

Köprü, Değişiklik için NVTVU 55 Bin Divk'in CO -Trial'ı olan Svtov ampiont'un bir kuşuydu. Haziran ortasında Misano'daki yıkım.

Çoğu SVTA Superbik Şampiyonası

DESTEK: 1. Bulega (It./Ducati) 33: 26,909, 2. Razgatlioglu (Tur./BMW) -0,027, 3.

Sprint: 1. Razgatlioglu 15: 15,882, 2. Bulega -1,917, 3. Petrucci -5,943.

PRBN POOD: 1. Bulega 252, 2. Razgatlioglu 221, 3. Petrucci 146.