Pavel Horváth Çoğu: İkinci Lig'e Advance'ye Saldırmak İstiyorum

Bakec

Member
İlerlemeye bir lig türüne saldırmak istiyorum, eğlendirir. LB Buraya taşınmıyorum, kulübün web sitesi için yemek yeme, sonbaharda kızdığında köprüye liderlik eden elli -old -old. Mustvo, Tetiligov Grupları B'de 10. şehre yol açtı.

Yeni sözleşmesi ve Haziran 2027'nin sonunda köprü başarısız oldu.

Burada olan insanlar daha iyi. Kulübün kulübünden Jan Skpala Köpek Manaer Petr Glaser, Ondra Kle ve MJ Realizk'ten sonra. Hepsi J gibi insanlar. Yavaş yavaş kendilerini geliştirmek için adım atıyor ve böylece Horvth, Horvth'i Pedhered, Sparta, Plzz, Galatasaray ve Sporting Lizbon ile şampiyona unvanları verdi.

Trenr Pavel Horvth, köprünün banklarındaki priminde.

Spor mana Petr Glaser'a göre, Horvtho Setvn köprü kavramı tarafından doğrulandı.

Pavel, dikenler hakkında heveslidir, maksimum anlamına gelir. Kulüp için, Paul'ün yaya 21 yaşın altındaki Trenrskm karanlık temsilinde geri vermesi iyi bir karttır; Horvth, bir asistan için onu suçlamak için Trenra Michal Blk'i yuttu.

KDR değişti, Fu, İngiltere'den gelen deneyimlerle Hol'in amacı. Ve sözleşmeyi uzattı ve sonunda Brnnsk Artis'e ilk ligle dolu ilerlemeye itti.

Novies?

Ostrava'dan František Bakrlk, Esk Lpy'den Jakub Kopiva, Denis Laka ve Brozany'den Marek Krtk, ancak Teplice Tehek, Borea Drany'den St – Kosovan Jon Latifai'den Jakub Tomk ilk trnine'ye gönderildi.

Geçen sezon oyunu tanıyordum. Te ns Ec Büyük. Yedi futbolcu, Horvth'i gördü. NKTE yeterince sona erdi, bazılarımız bazılarından memnun değildik. ANCI Young ve böylece diğer tarafta mezarın deneyimini içtiler. VM, E TM alalım.