Pavel Horváth önümüzdeki sezon köprünün futbolcularını yönetecek

Bakec

Member
Kavramsal, Trenra için en iyi konumdur, ersti padestnk'i övüyor. Burada mutlu değilim, eksik sonuçları özlüyorum, ama buradayım ve mutlu olacağım.

Geçen yıl eski temsilci köprü bayıldığında büyük bir salondu. İlk lig, VSLUN'a sırtları garipleştirmek için çalkantılı Asech'te kuruldu ve M BT'de masa ile kaymanın hareketini yaptı.

İlk kez iki gün içtiğimde Trninkov bölgelerini kurdum. Burada A-TM ve kulübün geri kalanı olarak sevebileceğim şey bu lig için standardın üzerinde. Bana neyin onaylandığını görebiliyordum.

Popüler köprü hizmet eden edestitizm şehri! SP'yi elverişsiz bir şehir olarak tasvir etti. Bazen Cascade Hotel'de pespvm. Sadece köprüyü gösterdim ve onlara köprüyü gösterdim. Bunun bir sub -mssto olduğunu düşündüler, ancak avcının saldıracağı her şeyin olduğunu gördük.

Utkn Bank Most'dan Snight – Sou – FK St Nad Labem.

Kaynak Enk Horvth Özel Trnal, madalya faaliyetlerinizle bile birleşir. Radyo pedi evi Pavel Horvth ile. STHM hepsi ve ben sinir bozucu ben hiçbir şey. Eğer öyleyse, osuruk olurdu ve yapmazdım. TV'leri kulübe yardım ediyor ve popülerleştiriyor. Tm problm ile nemm. Ama en büyük sonuçları yemek için iyi sonuçların kullanıldığı sinir bozucuyum.

Ne görmeli. Banka kurtarıldı, ancak Devt Kols'ı bükmedi. Cumartesi Koln son konuk. SP, erkeklerin oynandıkları hızı ortaya koymasının sonuçlarıyla ilgili değildir. Derbide inme, boş pleity, Cumartesi 0: 2'den sonra iddia edilen rekabetin geri kalanında değil, başka bir hızda oynarlar. Ve futbol ve GLY'ye ek olarak, ns en büyüğünü eğlendirir.

Genç geliştirmek ve bu Horvthv tekerlekleri. Ahırda, Plzz, Sparta, Sporting Lizbon ve Galatasaray ile ünlü başlıklar.

St. Experience, biz değiliz, LT içeceklerinin kalitesi. TM çok genç, bu yüzden biraz aşağı. Bu aynı zamanda büyük bir sıçrama olan en yüksek ergen yarışmasının zirvesiyle de katıldı, ancak potuma itaat ediyorlar.

Horvthovm idel, plmachr olarak hiti üzerinde sm pedvdl'dir. Erkeklerin ne zaman kavga ettiğinin takdirinin hayranları, ama bitmiş bir PKN eylemi, iyi pechod görmek istiyorum. Kalite, Ton Action, VM, E Kahverengi Naume. TM olarak gelişmeliyiz, aynı zamanda HRI bireysel olarak da gelişmeliyiz. Bunu yapabilirler. Ben mevsimlerde Naten'im! En çok iki kişi olacaklar.

Horvth kulüp görünür. Prosedür? T yıllarına

Sadece Pihlej, her ikisi de futbol liginde Steck rakibi olacak ve Mostck Bank Vak V, NJ'de E yakında Ada içecek. İlk adım Trenra Pavel Horvth'in Trenra tarafından atıldı.

Piznvm, bankanın banka hakkında biraz konuşulmasıdır, kulüp görünür. Peki ya Trenrsk'ü, sadece bir Pestupov dönemi de biraz Jan Skpala.

Jan Skpala, En Kulübün Editörü

Bu, bankaların bu sezonun hırsının veya JNOV Trenrsk ailesinin yerine getirilmemesine rağmen.

İtiraf etmeliyiz ki, sezondan beri küçük bir VC yedik, masanın üst yarısında BT, pice içinde SP, düz bir şekilde eklediğimde, piznv f, E Two -city'nin bu lig hayal kırıklığının sonundaki tekerlek olduğunu. Öte yandan, Trenra'nın yanı sıra, sporun altındaki spor lekelerinden sonra kulüp olan kendini refleksif BT'ye tekrar sevindik.

Bu, Horvth'in varlıklı temsilcisinde uzun vadeli bir szka ile Pichz'in ML So HRK KDR'yi stabilize etmesinin nedenlerinden biridir.

Bu sezon için Devt Novch HR içti, dalgalanma büyük. İçinde sakinleşmemiz, kapalı bir karanlıkla çalışmamız ve sadece yenilemeliyiz.

Sonra lig türüne girmeye çalışacaksınız. FL EA'ya ilerlemeden kalan yoğun. Bu yıl prosedüre gitmedik, üst yarıya geçmek istedik. Ancak, yeni bir sıkılaştırmamız gereken bir dönemin, köprünün yoğun geri çekilmek için ikinci bir lig olduğunu vurduğu doğrudur.

PT sezonunda ilerlemek için savaşıyor mu? Ortaya çıkıp çıkmadığını bilmiyorum, prosedürü hemen alacağız, SP muhtemelen değil, ancak iki yıl içinde denemek istiyoruz.

Bu, BT tarafından en çok profesyonel futbol ve finansal bir değişim için yapılabilir. İkinci lig uzaklığı etkilemiyor, VI'sini söylemek istemiyorum. Ama biz büyüyoruz.