Slovak şampiyonu Çek ekstra ligine gidiyor. Ukraynalı, Avcılara çeşitlilik getirmeli

Bakec

Member
Yeşil Preov formasıyla Danylo Chajan, Bratislava'dan Marco Beltrami'nin yanında yer aldı.
| fotoğraf: Profimedia.cz





Orta blokta defans yapabilecek, hızlı akışa gidebilecek bir oyun arıyorduk. Danylo tüm bu parametreleri birleştiriyor; bonus olarak kademeli akışta bile çok iyi. Klasik bir çelik kavramadır. Bizi takip eden herkes zaten çok fazla bire bir oynadığımızı ve oyunun uzun mesafe dizilişi şeklindeki çeşitliliğinin her iki hatayı da yaptığını biliyor. Ve Danylo, Lovosice spor editörü Jan Landa'da onu da oyuna dahil edebilir.


Ukrayna'nın Smolin kentinin 21 yaşındaki yerlisi, Lovci ile tam bir sözleşme imzaladı.


Bu kesinlikle büyük bir destek olacak, aynı zamanda debriyaj pozisyonlarımızdaki rekabeti de arttırıyor, ancak bu pozisyonda oynayabileceğini kanıtlamış çok sayıda genç oyuncumuz var. Ancak sezon sonu bize bir günün yeterli olmadığını, bu durumlara hazırlanıp en iyi şekilde olmamız gerektiğini gösterdi. Landa, Avcılarının uzun vadede birinci sınıf şampiyonluk unvanını arzulayacağını fark etti, ancak çift mevkiye sahip olduğumuzda en değerli diskleri ezebilirdik.


Chajan'ın koleksiyonumda bir tane var, bu sene Preov'dan aldım. Preov'da harika bir sezonun ardından Piczm, bir yıl sonra tekrar şampiyonluğu kazanmayı başardı. İyi oyunculardan oluşan iyi bir takımımız vardı ve onlarla oynayabildiğim için mutluyum. Ancak Çek ligi muhtemelen Slovak liginden daha iyidir. Lovosice'deki ilk sezonda takım çok kaliteli bir takımdı ve genç oyuncuların gelişecek çok şeyi vardı. Mümkün olan en iyi ışıkta öğrenmeyi umuyorum, umarım 190 santimetre boyunda ve sol kavramada 88 kilogramdır.
 
Üst