Ústí pivot Peck: Děčín'den akıl yok. Biz de iyi bir takımız

Bakec

Member
Bu yıl ligde rakibiyle iki kez düşüp ter döken maçta, A1 gruplarının üst yapılarında ise derbide ilk yenilgiyi aldı. Benim için onları yenmemizden kaynaklanıyor. Bunu yapabilirler, büyük kurtarışların nasıl kazanılacağını biliyorlar, çok fazla tecrübeleri var. Ama biz de iyiyiz. Ve bugün, kolay olmasa da bunu gösterdik. Tecrübeli pivot, Den ile lig tablosundaki olumsuz dengeye rağmen Sluneta'nın önlerinde olduğunu belirterek, onlardan iki galibiyet öndeyiz ve daha da ileri gidiyoruz dedi.

Armex rakipleri tarafından geride bırakılırken, konumunu hemen sağlamlaştırdı. Onları yenmeyi çok istiyorduk. Belki de kariyerinin en iyisi. Uzun zamandır buradayım. Soğuk olduğu mevsimler var ama bu yıl öyle değil. Dövmeli yakışıklı, bu tartışma nedeniyle bugün dövmeyi kesmek istediğimi bildirdi.

Ve işe yaradı. Sen ve Peck'in, Autrey'nin savaş canavarındaki değişmeyen yolundan sonraki atılımı sayesinde. Bu ana ihtiyacım vardı çünkü o atlayış için her şeyi yapacağımı hissediyorum. Ben de atı yakaladım ve sana verdim. Bizi heyecanlandırdı, dokuza sıçradık. Belki bir hile değildi ama bundan keyif aldım, kaptan mutlu anı anlattı. Tükenen tribünler daha sonra onun adını haykırdı. 10 yıldır buradayım, çok eğlendim. Oldukça hoş. Basamaklarda durduğumda kendime vermem gerektiğini söyledim. Sırf bu nedenle Peck'in sorumluluğunu algıladı.

Bir basketbolcu Güneş'in üzerinde bir topa vuruyor

Şu anda Sluneta Vlenky'nin üzerindedir, ancak tarihsel olarak Dn'den çok daha uykuludur. Pecka v ve partisi, tercihen bu yıl, büyük savaşlardan deneyim topladı.

Bu bile büyük bir kurtarış değildi, sadece A1'deki gruplardı. Brno ve ben bu şehir için çok savaştık. Kabul edelim, böyle bir tecrübemiz yok. Tarihte bir kez yarı finale çıktık, finallerden çok tecrübe kazandık, maçı kazandık. Bununla nasıl başa çıkacaklarını görüyorlar. Ve yetişmemiz gereken çok şey var, Pecka'yı motive ediyor. Sene sonuna kadar madalya almak istiyorum, bu benim hayalim. Ve cl. Başka bir şey içmem.

Bu yıl Sluneta için minimum mücadele olacak, çok fazla yeteneğimiz var, çok fazla potansiyelimiz var, harika bir oyun sergiliyoruz ve istediğimiz zaman savunma da yapabiliyoruz. Öldürücü bir içgüdüm var! Ulusal Basketbol Ligi'nde 13 sezon geçiren ve Japonya'nın Toyoda Gosei tecrübesine sahip yirmi yaşındaki oyuncu.

Slunet'in madalya için Avrupa-Amerikan basketbolu giymesi gerekiyor. Mme pt Amerian, hiçbir şekilde oynamayacağız, Peck'in kafasını sallayın. N antrenörü Honza otnar akıllıdır ve sistemi tüm takıma uyacak şekilde nasıl kuracağını biliyor. Teba Nichols bire birde harika bir oyuncu, bu yüzden onun üzerinde birçok etkinlik yapıyoruz. Çok faul alıyor, çok açılıyor. En iyi şekilde yararlanmamızı sağlayacak şekilde düzenlenmiştir. Ayrıca size tarihi bir madalya da verildi.