Vlastimil Gabriel artık futbola liderlik etmek istemiyor Varnsdorf

Bakec

Member
Gelecek senaryo belirsiz, sonraki günler ve haftalara karar verecekler. Ölçek üçüncü ligden bölgesel şampiyonaya yetişkin futbolunun sonuna kadar. Sonbahar 2: 6 Pazar günü žižkov'da mühürlendi, Gabriel birkaç yıldır bekliyordu. Rezerv takımlarını yarışmaya iten veya iten ilk lig kulüplerine kızıyor.

İnişini nasıl ısırırsın?
Her peri masalı bir kez biter. ERA iyiydi, birinci ve ikinci lig için birçok oyuncu yetiştirdik. Koçlar. Şimdi sponsorlarla konuşmalıyım, şehir. Ne olacağına dair hiçbir fikrim yok, sadece düştük. Bahar masasında beşinci bitirdiğimizde ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum … Salı günü ekiple bir toplantım var, maçtan sonra havada yürümek istemedim. İlk yarıya kötü başladık, ikincisi iyi, ama zaten açtık.

Hazırladın mı?
Gözyaşı damlamadı, çünkü iniş şaşırmadı. Kurtarmanın başarılı olmasını istiyorum, ama artık ona güvenmedim. Birkaç yıldır bekleniyor.

Nasılsın
Yıllardır ikinci -lig toplumunun bir parçası olmadım, çünkü kilise fareleri olarak fakiriz. Bu sonsuza kadar dayanamaz. Bu bir zaman meselesiydi. Bu yıl olmasa da, gelecek yıl olacak. B baskısını dinlediğimde bulanık hissediyorum.

Profesyonel bir yarışmada geleneksel olarak onların rakiplerisiniz.
Lisen hala ikinci ligde ve hedefin onu ikinci ligde almak olduğunu söylüyor. Bu beni biraz yapıyor … B -Compettion sadece lig güçlendirmelerini eğlendirecekti.

Futbolun kilometre taşları varnsdorf

[1945
Yenilenen aktivite öncesi -sk hraničář varnsdorf

1972
3. Lig'e ilk katılım

1998
Yine 3. Lig'de Çek Futbol Ligi başlığı altında oynandı

2010
Střížkovských Bohemyalılarının profili almadığı için beşinci sıradan 2. lige ilerleme

2015
Varnsdorf, Frťala'nın koçu altında tarihsel bir ilerleme kaydetti. Lig, sahipler vazgeçti çünkü

2025
2. Lig'de 15 mevsimden sonra Varnsdorf on beşinci biter ve düşer …

İlkbaharda olduğu gibi bir takımın sonbaharda toplanmış olması, muhtemelen ikinci ligi kurtarmak için yeterli olacaktır.
Maalesef öyle. Sonbahar işe yaramadı. Antrenörümden ya da yabancılardan fazla çıkmadım, bu da doğru değildi. Antrenör Papoušek ilkbaharda takımı yetiştirdi, ama yeterli değildi.

Sırada ne olacak?
Bilmiyorum, hesaplamalıyım ve bir finans kaynağı bulmalıyım. Üçüncü lig Varnsdorf için ikincisinden daha zorlu, çünkü televizyon hakkı almıyoruz. Mancaft Aynı şekilde sahip olmalısınız, farklı değil. Etrafta amatörüm yok. İşte Bölgesel Şampiyonası Vilémov, Šluknov ve Nový Bor, üçüncü lig česká lípa. O zaman ben. Bir sınıf, biter. Oyunculara ödeme yapmalısın ve buraya başka kim gelmek isteyecek? Üçüncü lige mi? Düşünülmeli. Potansiyel sponsorları beklemeliyim, sonra karar veriyoruz. Mümkün olan en kısa sürede çözülmelidir.

Hangi senaryolarınız var?
Tüm varyantlar havada ve bitecek. Kimsenin ilgilenmeye istekli olmaması mümkündür. Kesinlikle hayır, bir yoldayken başlangıçta yardımcı olabilirim, A'yı gençlere çözmek için değil, değil.

2015 yılı ve Varnsdorf teknik direktörü Zdeno Frťala, ilerleme şampanyası duşunda, sağda kaptan ve kaleci Radek Porcal.

On yıl önce ilk ligdeki ilerlemeyi kutladınız, ancak tatmin edici olmayan stadyum nedeniyle vazgeçtiniz. Geri pişman değil misin?
O zaman yapmam gerekiyordu, 10 yaşım olurdu, çünkü artık futbol olmazdı. Bir yıl boyunca Jablonec'te oynardık, bizi dışarı atarlardı. O zaman, sığınakta bir yıl oynayabileceğiniz bir kural vardı, o zaman stadyumunuza gitmelisiniz. Ve yapmazdı, kimse onu inşa etmeyecekti. Bölge ilgilenmiyordu, şehir ya da devlet değil. Kendimizi ligde kurtarıyor olsak bile, bizi atarlardı ve bu 10 yıl önce futbolun sonu olurdu. Ancak Çek futbolu tarihinde sonsuza dek Varnsdorf'un ilk ligi oynamasıydı, tek pişmanlık duyuyordu. Öte yandan, bu şekilde 10 yıl ve yanıt vermedim, bu bölgedeki hiç kimse çok ilgilenmiyor.

Kendinizi kurtarırsanız, şehir stadyumda yapay aydınlatma ödemeye söz verdi, bu da profesyonel bir lisans vermek için bir koşuldur. Bu proje hakkında ne olacak?
Söz oldu. Ve düşüp düşmediğini bilmiyorum. 15-17 milyon kronun gereksiz yere sormak için … sadece bir sponsor veya yatırımcı almayı başardıysanız, üçüncü bir lig olur ve zirveyi oynardı, o zaman farklı olurdu.

Kulübe girmek isteyen Afrika'dan yatırımcılarla uzun zamandır müzakere ettiniz. Ne takıldı?
Onlarla çok zor bir anlaşma var, ikinci lig 15 yaşındaydı, kimse ilgilenmiyordu. Ve aniden kurtardıklarında, bunun için gideceğimizi söylediler. Neden bir yıl önce söylemediler?

Ayrıca hokey ağzında borçları kesen bir girişimci Mikael Agateljan da vardı.
Ayrıca benimle temasa geçti, ama USTI'de söyledikleri deneyimden sonra bir rezervle aldım. Herkesin bundan sorumlu olduğunu söylüyorlar, ama ondan değil.

“Kurtarmayı cennete göndermek istedik”

Futbol Varnsdorf'un bahar geri sarmasının mutlu bir sonu yok. On beş yıl sonra Slovan, žižkov'da kesinlikle Pazar Yenilgisi 2: 6 tarafından gönderilen ikinci ligden iniyor.

“Bu kulübe ve bölgeye bir darbe. Sonbahar korkunçtu, ama pes etmedik. Sadece Bay Gabriel (kulüp sahipleri) ve yakın zamanda ölen uzun zaman sponsoru Bay Rydl yüzünden kurtarmak istedik.

Varnsdorf kaleci Martin Vaňák.

Sonbahar, ilk ligdeki unutulmaz ilerlemeden on yıl geliyor, ancak o zaman Varnsdorf tatmin edici olmayan stadyum nedeniyle reddetti. Şimdi geleceğini tekrar çözecek. “Bundan sonra ne olacak, Bay Gabriel söylemeli. Her neyse, ikinci lig Varnsdorf'ta sona eriyor ve bu çok üzücü.”

Son turdan önce Slovan'ın elinde olan her şey vardı, žižkov'da kazanmak, diğer sonuçlardan bağımsız olarak kurtarma anlamına gelir.

“Bazı şanslar vardı, ama erkekler üzerindeki baskı zaten çok büyüktü. Baharda 21 puan kaydettiğimizi aldığımda … bahardan en az beş puan daha olsaydı, birbirimizi kurtardık, ama kayıp çok büyüktü.”

Bahar karı masanın ilk yarısına ait olacaktı, ancak genel olarak kurtarmak için yeterli değildi. “Ve şimdi ne olacağını bilmiyoruz. Salı günü son seansımız var, muhtemelen daha fazlasını öğreneceğiz.”

Porcal için bir veda olacak, Varnsdorf ile bitiyor. “Kurtarsak bile ayrılmaya kararlıydım. Ve şimdi bu doğru. Ne olması gerektiğini bilmiyorum, ama yüzde 99.9'u bitirdim.” Oyun kariyerinin sonu daha önce kulüp simgesi Pavlo Rudnytskyy'yi duyurdu. Yoksa şimdi değişecek ve Slav'ı ikinci lige geri dönecek mi?