Türkiye’nin konut sahipliğinde düzenlenen ve Ay-yıldızlıların Angola’yı 4-1 mağlup ederek Dünya Şampiyonu olduğu maçı tribünden takip edenler içinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da vardı. Müsabaka daha sonra kupa merasiminde de şahsen bulunan Bakan Kasapoğlu, bitiş düdüğüyle birlikte Ulusal grup futbolcularını ve teknik takımını tebrik edip sevinçlerine ortak oldu.
“Sporcularımızı ve teknik grubumuzu gönülden kutluyorum”
Büyük bir sevinç yaşadıklarını aktaran Bakan Kasapoğlu, “Tüm atletlerimizi, teknik grubumuzu bize bu geceyi yaşattıkları içi gönülden kutluyorum. Çok hoş bir galibiyet oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirakiyle da fazlaca şahane bir gece oldu. Tribünleri dolduran ve maç boyunca Ulusal kadroya dayanak olan taraftarlarımıza da epeyce teşekkür ediyorum. Federasyonlarımızı da bu vesileyle tebrik ediyorum” sözlerini kullandı.
“Sporcularımızı ve teknik grubumuzu gönülden kutluyorum”
Büyük bir sevinç yaşadıklarını aktaran Bakan Kasapoğlu, “Tüm atletlerimizi, teknik grubumuzu bize bu geceyi yaşattıkları içi gönülden kutluyorum. Çok hoş bir galibiyet oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirakiyle da fazlaca şahane bir gece oldu. Tribünleri dolduran ve maç boyunca Ulusal kadroya dayanak olan taraftarlarımıza da epeyce teşekkür ediyorum. Federasyonlarımızı da bu vesileyle tebrik ediyorum” sözlerini kullandı.