“Burada olup da oynamayacak oyuncu yok”

Bakec

Member
UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş’ın teknik yöneticisi Sergen Yalçın, siyah-beyazlıların yarın C Kümesi’nde Ajax ile kozlarını paylaşacağı uğraşın öncesinde Johan Cruijff Arena’da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Kadrodaki sakatlıklara değinerek kelamlarına başlayan başarılı teknik adam, “Serdar Saatçı’nın yanında stoper olarak N’Sakala oynayacak. Josef’i oradan alınca o bölge istediğimiz çaba gücünün altına düşüyor. N’Sakala’yı geçen maç sağ bek, bu maç stoper. İnşallah yakında kendi mevkisinde oynatma imkanı buluruz. Darbeye bağlı sakatlıklar, adale sakatlıkları, bir kısmı evvelinde gelen sakatlıklar. 11-12 oyuncuyu kullanamıyoruz. Ekibin yarısından da fazlası.” tabirlerini kullandı.
Hollanda temsilcisi karşısında nasıl bir oyun planıyla alanda yer alacakları hakkında ipuçları veren Yalçın, “Ajax’a karşı olağan oyunumuzun haricinde bir oyun oynayacağız. Daha denetimli, işini sağlama almaya çalışan bir manzara sergileyeceğiz. Umarım oyuncularımız bunu becerebilir. Daima eksikleri konuşuyoruz. Olan oyuncuların üstüne baş yorsak bence fazlaca daha yeterli olur. Burada olup da oynamayacak durumda olan oyuncu yok.” formunda konuştu.
Mehmet Topal haricindeki tüm oyuncuların ulusal ortadan daha sonra sağlam döneceğini lisana getiren Yalçın, “2 gol attığınız Chelsea maçı üzere bir mucize olur mu?” sorusuna ise, “Futbolda her şey olur. Oyun, skor ne olur kestirmek sıkıntı. Bu oyun, canlı oynanan bir oyun. Her şey olabilir. Bence yorum yapmak gerçek olmaz. Oynayacağız ve daha sonra tekrar konuşuruz.” karşılığını verdi.
 
Üst