Cep telefonları için rafın arkasında. Çubuktaki kötü köpeğin videosunu tanıtacaklar

Bakec

Member
Pol Pointy polisle görüntülü görüşme yoluyla ilgilenebiliyor. Tehlikede olan kişiler kendilerini buralara kilitleyebilir ve yardım isteyebilir veya suç faaliyetlerini bildirebilir.

Bölge polis editörü Jaromr Kne, suç duyurusunda bulunmak veya suç faaliyetini bildirmek isteyen kişilerin polis teşkilatını beklemelerine gerek olmadığını, ancak bunu ilk önce Pol Point’ten bildirebileceklerini söyledi.

Uygulamada, avcı geliyor, kapı zilini çalıyor, içeri giriyor ve hemen davanın çevrimiçi olduğu bir polis memuruna bağlanıyormuş gibi görünecek.

Kne, bunun bölge sakinlerinin polis hizmetlerine hızlı bir şekilde erişmesini sağlayacağını söyledi. Avcının işe bağlı olduğu ortadaki yankılar, ona yapılması gerekenleri video şeklinde işiterek anlatıyor. Hiçliğin ortasında bir polis memurunun sistemimize girdiğini ve gizlice ilerleme kaydettiğini açıkladı.

Görev başındaki bir polis memuruyla birlikte gidelim. Kne, aramanın engellenmediğini, bu sayede vatandaşın ofise gönderdiği mesajın yazıldığını da sözlerine ekledi.

Bir Pol Point yaklaşık olarak yarım milyon krona mal olacak; bu, bölge bütçesinden geç tahliye için ödenen bir emekli maaşı.

Mylenka Pol Point 2020 yılında Stedoesk bölgesinde kuruldu, geçen yıl tanıtıldılar. Diğer bölgelerde de böyleler. Knet’e göre gelecekte insanlara evden soru sorulabilir ve bilgi verilebilir; bu da özellikle ahlaki açıdan sorunlu kişiler için uygun olacaktır.

Çoğunlukla Chomutovska ve Danimarka’da olmak üzere hata bölgesinde 535 polis memuru bulunuyor. Nisan ayında Krait temsilcileri, Valinin İçişleri Bakanı Vto Rakuan’a (STAN) yazdığı açık mektubu dikkate aldı. Bölge emniyet müdürlüğüne bağlı kamu güvenliği biriminde, polis memuru eksikliğinin sosyal olarak dışlanmış yerlerdeki güvenlik durumunu etkileyebileceği belirtiliyor.

Steck bölgesi polis bulmanın en büyük sorun olduğu bölgelerden biri. Geçen yıl bölgede 240 polis hayatını kaybetti. Polis sıkıntısı olan bölgelerde diğer bölgelerden veya bölgelerden insanlara yardım edin. Kne, yardım edebiliriz ancak 10 veya 20 kişinin gelmesinin uzun vadede durumu etkilemeyeceğini söyledi. Lounsk’taki hata bölgesindeki yedi bölgeden en genç polis memuru.