Děčín'den Dream Team'e. Carlson yıldızlara yakın, her gün öğreniyor

Bakec

Member
29 yaşındaki Carlson, Danimarka kulübünün web sitesine verdiği bir röportajda, aynı zamanda Warriors'ı da yöneten Amerikalı teknik direktör Steve Kerr'ın bana bazı video çalışmaları ve dikenlerle ilgili yardım konusunda Olimpiyat takımına yardım etmek isteyip istemediğimi sorduğunu söyledi.

Amerian, Vlenk formasıyla Ulusal Basketbol Ligi'nde iki gol attı. 2018/19 sezonunda ise covid nedeniyle tamamlanamayan gümüş madalyaları kaybetti. Ortalama olarak 201 cm boyundaki forvet veya pivot 10,6 sayı attı.

Kovid bizi eve gönderdiğinde, kenar ile diken arasında karar veriyordum. Az önce Charlotte Hornets'tan onun için çalışmaya başlama teklifi aldım. Hırladı ve oyununu bitirdi. İki yıl sonra Charlotte'tan Warriors organizasyonuna geçti.

ABD'li basketbolcu, sağdaki Lebron James ile ikinci kez Olimpiyatlara hazırlanıyor.

Olimpiyat turnuvasında Tbu Petlak'ın uygulanmasında ABD takımında yedek kulübesinde yer alacak. Kutsal ihtiyar sen hk. Geri döndüğümde maçı izliyorum ve belirli bir raundum yok. Kendisi bunun Trninko'nun duruşmasındaki ve hazırlık sırasındaki bir rol hakkında olduğunu açıkladı.

Vbr USA, bu bir yıldızın yanında bir yıldız. Kişiliğine göre LeBron James, Stephen Curry, Kevin Durant, Jayson Tatum ve eski Danimarkalı basketbolcu.

Bu insanların yanında olabilmek gerçekten çok özel. Bazıları için bu, şimdiye kadar basketbol oynadıkları en iyi oyundur. Her gün sergilediğiniz profesyonellik hayranlık uyandırıyor, Carlson'a hayranlık duyuyorum. Onlar hem vuruşta hem de vuruşta harika bireylerdir. Her geçen gün onları biraz daha tanımaya çalışıyorum ki bu muhtemelen bu işe en uygun olanı ama kariyerim boyunca böyle bir ilişki kurmak.

Amerikalı hakimlerin tırmanıp Olimpiyat zirvesine ulaşacak başka hiçbir şeyi yok. Altın madalyayı kazanmak harika olurdu, basketbolda diğer şeyler de bu kadar iyi. Çocuklarımızı sette görmek, çalışmak, birlikte oynamak ve sonunda altın madalyayı kazanmak çok özel olurdu.

Carlson'un bir altını var, Olimpiyat Oyunlarından sonra nişanlısı Morgan Neuendorf ile evlenecek. O da beni görmeye Pae'ye geliyor. Düğünden sonra birlikte biraz vakit geçireceğiz, ardından Golden State takımıyla birlikte yeni sezona hazırlanmak için Kaliforniya'ya döneceğim.