Ekskavatörlerin 800.8/K 77 Březenský'a Patlaması Madende Durdur Tušimice

Bakec

Member
Uzmanlık şirketi 170 metre uzunluğunda ve 4500 tonluk Colossus gölgesine hazırlandı. Bugün POAS için de uygundu.

Blzkch Dom sakinleri, çok yüksek bir detonac ve basınç dalgası ile terlemesi konusunda uyarıldı. İşaretin önünde, tabelaların sinyalleri vazgeçildi ve yeşil roketler havaya uçtu.

Chomutov MSTSK'ya benzer şekilde Vbunina peezal halatlar ve kirişler ve makine temelde yere oturdu.

Spesifik kümülatif NLO kullandık. Yaklaşık 15 kilogram parçaladık. Nlole Elezo yırtılmıyor, ama olacak. Vbuchov Ezn, teknik lider Petr Mikula'yı anlattı.

İstediğimiz gibi, makineyi birkaç ST'ye kıran Vbuch'tan sonra profesörler tarafından kabul edildi.

Vekerho Materil'in tasfiyesinin gölgesinden sonra, yedi MSc. Kafalar onu dağıtacak ve şirkete götürecek.

Karel Hanzlk da etkinliği geçirdi, ancak ilk önce Bezenskho Ejderhası'nın yanında bitkileri bir Achta işçisi olarak yaptı ve sonra birinci partisi vardı. Och'da gözyaşları parladı.

Evet, gözyaşı sıkışmıştı. ML Bugün bir yer olarak. Ama tüm tutuklama ve son. Uzun yıllardır buradayım. 40 yıldır ACT üzerinde çalışıyorum, ilk yıl oldum. Her Cumartesi evlendik. Son depozito Nisan ayında gerçekleşti. O zamanlar MM'nin ölen KMO'suna veda ettim, dedi ekskavatöre.

Duygular Bulutlu, ACHT'de elektromekanik olarak çalışan Vclav Trunek'dir. Duygular? Üzgün hissediyorum. 48 yaşındaydım, uzun zamandır bir ejderha olan bir ejderha ile de bağlantıldım.

Ancak ekskavatörün konutu da sakinler tarafından harcandı. Vbuch'u görmek istedik. Fırın sadece tavşan değil, Slyet Slyet Daniel'den ayrıldı, Kamard ile geldi.

Uniovskch Podčrny'de 1977-1978 yıllarında üretilen büyük ölçekli KAD 800.8/K 77. Madde, Tuimice onu 15 Haziran 1979'da faaliyete geçirdi. Sonra burada 32 yıl hizmet etti. Genel operasyonel ve AS? Uygunsuz 123 805 saat. Toplam 269 milyon metreküp, denilen ince malzemeler TM'nin döndürülmesine yardımcı oldu. Etkinlik ve 8 JNA 2010'a kadar oldu.

Sonra makine ile Vejnost'a hayran olmak mümkün oldu. İlkbahardan sonbahara Kadoron, Çek Cumhuriyeti ve yurtdışındaki turistlerdi. Severoles Madenleri, Fayda Ejderhası'nın tentı yıllarında şirketi yaklaşık 25 bin kişinin ziyaret ettiğini tahmin ediyor. Son yorumlanan derinlik bu yıl ilkbaharda gerçekleşti.

Ekskavatör U acil bir durumdaydı. Severoesk Dolls Luk Kopeck, ASU'nun dişinin NM'de imzaladığını, NEN'de NVVNK'yı garanti etmesi garanti ettiğini söyledi.