Futbol Teplice'in önceliği olan kaleci Trmala'yı saklayın

Bakec

Member
Glman'dan olurdum, NS Matá Trmal'da devam etmek için harika bir arıtım var, Mlada Boleslav'dan konuk olarak Burrow'da Teplice'de Piel'i değiştirdi.

O sırada kulüp HV yaralanmasına Two Luka NMek'e cevap verdi, ancak Trmal kısa süre sonra Richard Ludhu'yu Teplick'in yükselişinin baharında bilinen ML'den itti. Estadvy Yaşındaki Trmal MV Boleslav bir yıl boyunca bir sözleşmeye gitmek için, çantada kalıcı olarak karanlıkta olacağını söyledi.

Gning ile birlikte olduğunuz Mivie ve Tonk'un geleceği. Bu, NJAK yanıltıcılarını ve VTY'yi dağıtmak istemiyorum. Bunun hakkında konuşmak uygun değil, son lig bisikletine gitmek için ek ns, belirtmek bile istemedi.

Slovak Tonk Timotej Kudlik'in (21) Monm hakkında spekülasyonları doğrulamadı, sadece ikinci lig Malenicch'te yedi GL ve EST Assist'i vardı.

Teplice hayranları.

Kimse bunun ortaya çıktığı yerde. Yeni bir kaynak kaynağınız olduğunu görebilirsiniz. Bu nedenle, dikkatli olacağım, Trenre gülümsedi.

Sağlık durumu, Tonk Filip Horsk, Zlonk Luke Manaek ve Gorge Ladislav Takcs operasyonun peşinde. Bohuel de biraz üzücü bir şey alacak. Özellikle bu çocuklar için acı çekiyor. Belki yakında bir araya geleceğiz, Çek Cumhuriyeti'nde onları önce yerleştirdik, Flala onlara geldi.

Gly, son yıllarda Teplice ve Trenra'nın son yıllarında. 105 fashes'ten sonra son on dakika boyunca banklara çıkabileceğimi.

Çek Cumhuriyeti'nde birçok yoklukta, Çek Budjovice Ligi'nde 19 yaşındaki Tonk John Cars çıkış yaptı. M ayak futbolu, bire bir. O bir karakterin adamı ama endişelenme. Bir kez güzel bir PBH olacak, Nigrie'den yeteneği büyüleyeceksiniz.

Atmosfer Teplice'de olduğu gibi uzun zamandır bulunmadım

Teplick PBH uzun süre dayanmadı; Gol ve PTI tek bir tane yaptı ve DKY futbol bardağı onları boğmaya koydu. Yargılamak isterim, Mladá Boleslav'tan ev sahibine iki Luka NMek için gelen ona hoş geldiniz.

On iki rakip ile, yedisi sonbaharda kederlendi, ligdeki bu kasaba hakkında DL. Jae'de sıfır olduğum gerçeğinin bir parçasıyım. Teplice'e başladığımda, onları hemen alırdım! Moravian Tasice'den Rodk gülümsedi. Tek kakao Angam kırmızı kart, aksi takdirde burada afla onurlandırdım. Ben ANI için RD. Belki de kapıyı olabildiğince geri ödedim. Onarıldı.

Teplick golü Matou Trmal, Hradec Stele'ye karşı uzanıyor.

Jablonec'e karşı koştu, elini VPN'nin arkasına yazdığında, U geçmişidir. Çıplak olabilecekleri aynı tepe stresi. Baca esas olarak CL idi, sinir yoktu. Sezon için hazırlanabilirsiniz.

Anastasia Trmal eylemlerinin aktörleri sanki Teplick bölümü ML Natet bir DL verdi. Dekorasyon yapmak istiyorum. HR Mlada Boleslav altındayım ve MM bir yıl boyunca oraya gidin. EIT olacak. Devam edeceğimi hayal edebiliyorum. Kötü bir şekilde, eğer giderseniz, kulüpler hemfikirse, başka yoksa.

Loughd olmak istemiyor, stnadle'daki duvarları bulamadı. CTM harika. Evde olduğu gibi! Bunch harika, ağaçlar da. İlk günden bu yana, herkes uzun zamandır böyle bir atmosferden hoşlanmadım, 105 lig başlangıcı ve 36 ISTMTS ile Estadvy Glman. Sanki yılda erkeklerle birlikteymişim gibi içti. Ve aynı zamanda Hiti'ye de yansıtıldı. Teplice tarafından yönlendirildim, aceleyle atandı. Umarım taraflar tüm taraflar için SPN idi. Bakalım Lt.

Krunmi Dağları altındaki stadyum Trmalovm Psitm sürecek mi?