Hem Děčín hem de Opory jestleri için özür diledi, Ústí'nin başı ise doktorun yokluğundan dolayı özür diledi

Bakec

Member
Ev sahibi takımın 86:75 kazanarak seride 3:2 öne geçtiği tartışmalı sezon, dördüncü çeyreğin ortasında Ögündiran'ın sakatlığını da etkiledi. Homer Maverick Rowan, Nijeryalıya çarpma anında dirseğiyle vurdu, kafasından anında kan aktı. Video raporunu inceledikten bir gün sonra, mahkemenin videoları inceledikten sonra karar verdiği gibi bunun sportmenlik dışı faul mü yoksa diskalifiye faulü mü olduğunu belirleyemedi. Bu yüzden inisiyatifi ligin disiplincisine bırakmadım.

En önemli ilk şey, Jordan'ın tomografisinde ciddi bir yaralanmanın görülmemesiydi. Bacağımdaki derin diken yarasının yanı sıra, Vlenci'de şimdilik baş ağrım da var, üçüncü esto yarı finalinde kuruyup kuruyamayacağını tahmin etmek mümkün değil.

Kurtarmanın hemen ardından teknik direktör Jan Otnar, Danimarkalı forvet Matj Svoboda'nın uzatmada kendisine yardım ettiğini iddia etti ve konuk kaptan Tom Pomiklek ona tükürdü. İlk durumda oyuncu, Svoboda'nın kendisine bir taraftarla kavga ettiğini açıklamasının ardından özür diledi.

Maç süresinin bitimine kısa bir süre kala Svoboda, ev sahibi takımın bir taraftarıyla sözlü ve sözlü olmayan tartışmaya girdi. Her iki durum da, ne kadar duygusal ve duygusal olursa olsun, BK Dn'nin kulüp felsefesine uygun değildir ve oyun ve kulüp, her iki olaydan dolayı da özür diler. Kulübün iç kuralları çerçevesinde spora ve oyuna bu kadar net bir seviye getirmek onların hatasıydı. Ancak Sayın Otnar'ın serbest bırakılmasına katılmıyoruz. Bu mesajın geçmişin duygularına dayanarak yapıldığını ve sadece uzun vadeli bir diziye yönelik bir hesaplama olmadığını biliyoruz.

Pomiklek'in hareketinin kaydını inceledikten sonra bile gözlerini açtı, arkasında durdu ve durumu farklı gördü, Dn: Yüzüme tükürdün.

Hararetli derbinin ertesi günü Atina'ya koştu ve alışılmış olduğu gibi AJ Walton'la el sıkışmadı. Teba sopa pivotu Johan Haiblk bunu adil oyuna aykırı olarak nitelendirdi.

Danimarkalı Tom Pomiklek, basketbol ligi beşinci yarı finalinde St.

Pardubice oyuncusuna saldıran ünlü Danimarkalı (ve şimdi Steck) forvet oyuncusu Polonya play-off'unda (Nichols Vyoral) beş yıllık tecrübe nedeniyle oyuncularımız maça ellerini kaldırmadan gitmeye karar verdi. Bu kararları kesinlikle pragmatikti ve daha fazla olası sorunların önüne geçmeliydi. Mevcut durumda, çoğu zaman insanlara saldırmayı hayal ettiğimiz için, bunun sportmenlik dışı davranışlarla veya belki de saygısız rekabetle hiçbir ilgisi yoktu. Serinin bitiminden sonra, her ne olursa olsun, tüm oyuncularımız el ele verir ve daha sonraki savaşlar için birçok adım atar.

Ögündiran'ın kanlı yarasına doktor müdahalesi gerekti ancak kulüp, onu kurtaracak sağlık hizmetinin olmaması nedeniyle hata yaptı. Slunet'teki NBL spor editörü para cezası verdi ancak bunu belirtmedi.

Ogundirana'nın sakatlandığı ve ihtiyaç duyulduğu bir dönemde bu, kulüp için çok cesaret verici bir keşifti. Vlenci, maçın ardından maçın tamamını değerlendirmediğimizi, süreci hakeme bıraktıklarını ifade etti.

Ancak babaları Tom Hrubho'nun deyimiyle tepki göstermişler, doktorun dikkatsizliği olmasa da Dan'in vahşi kurtarmadaki ve ondan sonraki domuz davranışı olarak adlandırılmalıydı.

Eğer birisi için cephenin ahlakına aykırı kavgaların veya şakaların sonuçları insani açıdan sağlıklı değilse, o zaman bizim için kesinlikle sağlıklı değildir! Ayartmanın olmaması büyük bir hatadır ve herkes böyle bir durumun öneminin farkında değildir. Oyunumuzun (veya başkasının) sakatlanmasının ciddi bir sonucu olmadığı için şanslıyız.

Slunet'ten özür

Beşinci yarı final maçında doktorun bulunmaması bir hataydı ve yalnızca benim hatamdı. Ne yazık ki bu hata geri alınamaz, BK Dn'den ve özellikle Jordan'dan özür diliyorum ve ona, sadece kendisine değil, tüm Slunet'e mümkün olan en kısa sürede dibe vurması, tercihen slo 6'yı kurtarması için dua ediyorum. Böyle bir durumun bir daha yaşanmaması için gerekli adımları attık” diye konuştu.

Tom Hrub, genel müdür yığını Slunety

Armex'in aktardığına göre taraftarlardan biri ısınma sırasında Amerikan ve Nijerya pasaportuyla yardım etti.

İlk maçımızın yedek kulübemiz tarafından halledilmesi gerekiyordu, daha sonra kral takıma katıldı, çılgın bir adam gibi izliyordu, bunun için kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz, diyor Dn. Oyun sert ve kanlı olmasına, konuk yedek kulübesinde yatmasına ve durum çok belirsiz olmasına rağmen defalarca oyunu hızlandırma kararı alındı. Ve bu, o anda geçici ışık olarak kullanılan bench dahil, kimsenin o anda maça hazır olmamasına rağmen oldu. Sonraki protestolar antrenör Tom Grepl'in bir tür teknik hata yapmasına ve dolayısıyla diskalifiye edilmesine neden oldu. Teknik hataya itiraz etmiyoruz ancak oyunla ilgili olmayan bir durumda çok duyarsız ve adaletsiz bir karar alma sürecini kabul edemeyiz.

Danimarka kulübü, taraftarların kulüplerinin maçlarına gelmeleri için her iki takımın taraftarlarına da desteklerinden dolayı teşekkür ediyor. Basketbolda ve genel olarak sporda en önemli şey rekabete, kararlara saygı ve genel olarak kendine saygıdır.