İkinci ligin finali sürüyor, 4 bin seyirci geldi. Korsanlar bir bahşişle eğleniyor

Bakec

Member
Önemli olan bu konuda üzülmemek. Kendimize hiçbir sorun yok, başımızı dik tut dedik. Sanırım biz hokey oyuncularıyız, onlar değil, bu işi bitirmeliyiz! Son kazadan sonra, Pirt'in vurulmasını emreden Chomutov topçusu Martin Tma komuta etti. Ben de hat-trick yapmayı umuyordum. Pesilovek ve Anc'ta bir sürü çöp vardı ama biz sabaha kadar pis bir koku aldık. Ve iki kişilik evde kendinizi hırpalamayın.


İkinci lig gruplarının kralları Zapad ve Vchod Finle, o zamanlar eğlenceli bir şekilde bu takıma katıldı. Havov'da her iki kurtarma da uzatıldı ve her rakip bir puan aldı. Yıldız davulcu David Pastrk'ın kariyerine başladığı ve hatta Velvet Revolution'dan önce ünlü şarkıcı Elton John'un konserler verdiği 16 yaşındaki Gascontrol Arna, 2774 ve 2496 div içerek yarı doluydu. 2011'de açılan Chomutovsk Rocknet Arn'da 3581'in ertesi Pazar günü 4141 taraftar kükremişti. Önce galibiyeti kutladılar, sonra da domuz etini ısırdılar.


Taraftarlarımız gerçek değil, onları tüm sezon boyunca alacağız. Maçtan önce çocuklar ve ben kaç kişinin geleceğini tahmin ediyorum. Ve Pazar günü kimse vurmadı, çok sayıda vardı, beklediğimiz gibi değil. Chomutov'un savunma oyuncusu Patrik Kadevek, kulübün kameralarına bunlardan yüzbinlerce kişinin olacağını açıkladı. Harika bir atmosfer yarattılar, bizim için harika bir maç oldular. İşte böyle görünüyor, bomba!



İkinci lig finali play-off'u, Pirti Chomutov – AZ Havov. Arna Pirt.



Chomutov'da hokey açlığı var. Pirt Anonim Şirketi borçlanıp iflas edince alttan, bölgesel ligden yeni bir organizasyon oluşturuldu. Kulüpten ayrılmayan yaşlıların cömert desteğine rağmen.


Sezon boyunca bolca ter döktük ve bu durum play-off'larda birikti. Umarım cumartesi günü buraya geliriz, gelip bize katılırlar, onları Karanlıktan kurtarırlar.



2. hokey liginin son maçı


1. geçiş: Havov Chomutov 2:1 sayı
2. geçiş: Havov Chomutov 1:2 s.
3. geçiş: Chomutov Havov 4:1
4. tur: Chomutov Havov 2:3
5. tur: Perşembe 17.30 Havov'da
6. tur: Cumartesi 17.30'da Chomutov'da
ppadn 7.zpas: Pazartesi 17.30'da Havov'da.


Havov son mücadeleyi Tonka Mata Miel sayesinde zayıflamış bir halde kesti, kaleci Richard Bhula ise evinde sakatlandı.


Dokuması çok kaliteli, gayet iyi olduğunu görebiliyorsunuz. Havov antrenörü Ji Raszka, bu kez çok daha sorumlu bir şekilde oynadığımızı, geride kaldığımızı ve dışarıdan ileri safhada olduğumuzu özetledi.


Srie Perşembe günü Silezya'ya dönüyor ve umarım ikinci maçtaki gibi değil, sadece hokey oynanır. Havov'da genç bir Pirtoğlu hayranı soyuldu, Havov polisi çantayı ele geçirdi ve hemen onu kurtardı. Yine de 17 yaşındaki Chomutov kulübü, maskot Picaroon aracılığıyla kıza yeni bir kulüp verdi.



ROCKNET ARN'de bugün güzel bir sıvıya hoş olmayan bir tat verdik . Havov'daki ikinci maçın ardından 17 yaşındaki Pirt taraftarı soyuldu ve ev sahibi kulübün bir arkadaşı da bir çanta çaldı. Harika çalışma için teşekkürler Havovsk polisi köstebeğinden çalındı ve bugün Picaroon aracılığıyla Chomutovskogo hayranlarına yeni bir tane vermeye karar verdik .


21 Nisan 2024, 22:07 pspvek arşivlendi: 23 Nisan 2024, 15:21.





Finlandiya maçlarında da birinci ligdeki sıralar oynanacak, dolayısıyla Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti'nin kuzeyinde de maçlar oynanacağı kesin. Havov, Pazartesi günü her şey için verilen mücadelede Havov'u ağırlayacaktı.
 
Üst