Köy yolu nedeniyle kamyonların geçişinden endişe ediliyor, yol altında heyelan riski var

Bakec

Member
resimli resim
| fotoğraf: Miroslava Strnadov, MF DNES





İki tane dolambaçlı yol var. Altı tona kadar olan araçlara yönelik olan, Stakovice yakınlarında bir köpek tarafından yönetilecek. Yıl sonuna kadar su şebekesi onarılacak ve burada trafik kısıtlanacak. Kapanma nedeniyle buradan çok sayıda araç geçecek. Stakoviç belediye başkanı Pavel Pazek (Sta, Tvr ve Selib köylerinin kalkınması için) bunun bir trafik katliamı olacağını söylüyor.


Birkaç gün önce tesisatçılar Postoloprtsk Caddesi'ndeki 920 metre uzunluğundaki eski su şebekesini onarmaya başladı. Trafik tek şeride düşürüldü ve hız sınırı saatte 30 kilometre oldu. Severoesk vodrensk şirketine göre bazı inşaat aşamalarında burada trafik düzenlenecek.


Kamyon ve treyler için 80 kilometrelik bir servis yolu daha oluşturuldu. Jesenice kiovatka'dan I/6 ve I/16 yolları boyunca Slan'a doğru ilerleyecek. Buradan sürücüler I/7 yolu ve Chomutov istikametindeki D7 yolu boyunca Most yönüne doğru yoldan çıkma seçeneğiyle devam edecek.


Ancak Pazek bazılarının buna saygı duymayacağını fark etti. Altı tondan hafif araçların Stakovice geçidinden geçmesine birkaç yıl boyunca izin verilmiyor, eğimin yolun altına kayma tehlikesi var. Belediye başkanına göre bu haberi yaymayan insanlar var.


Bunun için para cezasıyla karşı karşıyalar, bir trafik polisi Namtkov köyünde sinsi sinsi dolaşıyor. Köyün muhtarı, çevre yolunun inşaatı sırasında polisin kontrol faaliyetlerini güçlendirmesini isteyecek.


783 milyon kronluk İelice bypassının 2026 yılında devreye alınması bekleniyor. 360 metrelik bir köprü olacak.


2021 yılına ait video Ielice'de çekilmiştir. O zamanlar köy sadece baypasın inşasını bekliyordu:
 
Üst