Kulüp patronu, Varnsdorf için en olası seçenek şampiyonluktur.

Bakec

Member
Bu gerçekten bir partner içmek zorunda kalacaktı, aksi takdirde değil. En büyük olasılıkla, Varnsdorf FI, Vlastimil Gabriel'in inişinden sonra ilk olarak ortaya çıkan bir dizi bölgesel Pebor olacağımız varyant.

Slavlar, Patncti yıllarından sonra en yüksek tepeden hissetti ve tam KDR ve gerçekleşen TM kaçtı. Vem ve Nigerijka Solomon sözleşmeleri sona erdirdi, tek bir sözleşmede kaldı. Treni'nin kendisi, burada olmayacağım, ne olacağını bilmediğimde. Ve burada ML'yi bölgesel Pobor'da Petr Papouk yapmak için, Luknov Vbku'dan kulübün uzun zaman sahibi olan anlamlı değil.

Varnsdorf, uka pt pt günlerinde futbola ne olacak. NS, City'yi desteklediği ve çoğunlukla ortak TOS'u desteklediği için EKM bir temeldir. Sonra biri ESK, diğeri yurtdışından iki Potennn sponzoi vardı. Ama bunu bir rezervle alıyorum. Pt Tden Mm Schzku Belediye Başkanı ile, NM'nin nasıl yardımcı olacağını görelim. Ücretsiz bölgesel Pebor bile değil.

Varnsdorf futbolunun sonu gerçekleşmeyecek, 78 yıllık Gabriel SVJ'nin ayrılışında Ohlsil. J urit. Futboldan sonra üzgünüm, bilmiyorum, ama tüm endişeden, kulüp simgesinden çıkmam gerekiyor.

Varnsdorf'ta, milyar olarak 60 yıldan fazla olmayan, Slav'ın FEM'i ve Slavların editörü. Aramacı ve birçoğundan biri, 400 saniye -lig başlayan patncti'den sonra profesyonel kariyeri sona erdirecek olan Slavs Pavel Rudnytskyy'nin efsanesinin.

Bir ZF olabilir, bana bir trenre, salgılama ve İK olarak yardım et. Kulüpte rolü, Varnsdorf'ta Ftrenr Mildete olarak çalışan Ukrayna kökleri olan bir kötü adamla Gabriel'i terletecek.

Yönetime girebilecek olan bir hedefti ve geçen sezonun sonunda Glman Radek Porcal. Kötü bir şekilde, ekonomik kaynakların nasıl olacağı ve nasıl bir rekabet olacağı. Bölgesel Pebor, ren geyiğim partiye bir tane alırsa ve teknoloji serin bir ranza donuklaşır, Gabriel tasarlandı.

Varnsdorf, 9.3. 2025, 2. Futbol Ligi FK Varnsdorf – Zbrojovka Brno. Vlastimil Gabriel, Varnsdorfkho kulübünün sahibi ve editörü.

Varnsdorf, Pihlka'yı lig, bölüm ve bölgesel Pobor'a verdi. Bir bölünme olurdu, çünkü bütünün altında kalacağız, ancak Pebor ve Bölüm arasında ve onları yılda iki milyon böldü. Bakalım nasıl ortaya çıkıyor, Mt yerine aldığımız kuşa ulaştığımız gibi.

Açıkçası, tutuklamanın önünde, yeni sezonun çözümü. Bu zamana kadar, bırakalım nereye gitmeliyiz. Ya da tüm miftleri katlayın ve bitirelim.