NovoSedlice hâkimi ağladı ve cezayı dinledi

Bakec

Member
Ne oldu?

Pomezn Michal Hanzlk, ilk yarının ilk yarısında, ana karar Jim Rak Rak'ın onu kaldıran bir evin cezasını reddetmesini önerdi. Sarılı kırk -minute sonra 1: 4 kaybettiler, NAVC, Luk Mayerhofer için ikinci Lut Kart'tan sonra hariç tutuldu. Athen Hri NovoSedlice'e giderken, namlu Martin Podhola, Martin Janota ve Marek Vorel tarafından çıkarılacak şekilde yarıştı ve bunaldı.

Mayerhofer ve Janota tek bir duraktaydı, HNCI'yi bu kadar ucuza verdi. Subhola, iki baskıya para cezasına çarptırıldı ve iki basılı kron para cezasına çarptırıldı, Vorel aynı STK'yı ödedi ve 24 Ocak 2026'da HRT sekiz MSc değildi.

Herhangi bir ceza içtiğimiz denem eccles için Vorel. SVJ uçuşu açıkladı: Tüm bölgede Hiti Andl'de değilim. Kararın asistanlıyım ve ona bana CT HRI'sini nasıl karşılayacağımı öğrettim ve p*i'ye mi gidiyor? Nae bitti, kırmızı karta dokundu ve bana da beni sildiğini söyledi ve ben p*i'ye gidiyorum. Taşıyamadığım şeyi icat etti. Sonra patladım. Ltalo, ikinci bir kelime arkasından

HDCE'deki Vorl'a göre, Penaltı Asistanı, Unders'in bölümü tarafından gönderildi. Hanzlka Vak Brno Ana Namlu Kanseri: Şahsen üzüntü, annesi kaçmamıştı. Güzel bir patn, pesto el içmek. Futbolu seven bir avcı. Kişisel bir handikapım var – burun değil, burun dinleme. Onu yenisine nasıl gittikleri, onu nasıl terk edeceğine götürmesi şaşırtıcı değil. Tezgahı fırın, ama hiçbir şey vulgrno, bu bir güneş avcısı.

Vorel iddia etti: VM, onun rahatsızlığı hakkında bilgi verirsek, farklı tepki vereceğimizi. Ama sadece oyunda tüm HZ'nin nasıl tadını çıkarmazsınız ve karar sadece özür dilemek değil. Ve Bute Rdi, E vs nkdo psk gibi tekrarlanan argümanlar, onlar da sadece insanlar, u diğer. Kararın ilan edilmesinin kusurları. Cellatım ve ne istediklerini istedik. Daz olmadan pln.

Novoishlic Slavra'nın hayranları, Zhaes'te Hootov'a Karşı Dark, Bahar 2022.

Jan Zubr, Len disiplin, Hanzlka'nın sosyal tezgahlarındaki çanta. Onu yıllarca hatırlıyorum. Kopisty'ye taşındığında, I Pickal I ve TDU, kararla ilgilendi. Neskuten iyi bir adam ve Mission Du'ya göre. Kimse yangında kimse için değil, ama anlamıyorum. Bölünme ise, alt kısmın altında.

Su türü 10 dakika boyunca karşılandı, sınırdan rahatsız değil. Yeni bölümün yaralanmasından sonra Jan Leibl Vak Pad 2: 5 sona erdi, evin yedi saat ihtiyacı yoktu. Bunun için bile, NovoSedlice bin kron para cezası aldı, çünkü Pt Nhradnk tarafından tanıtıldılar, iğrençliklerin hiçbiri aptalca değildi.

Ceza verdi mi?

Wishes olmayanlar için Tiscovka. Olaydaki ana ekin iğrençliği için PT TISC. Son DOMC, divk olmadan bir novoseedlice evine sahiptir. Spor Teknik Komisyonu, sonucu yürürlüğe koymayı önerdi ve ayrıca yetersiz dilimleme dilimi için PT TISC'yi dokundu ve Divk, aksaklık alanına girdi.

NovoSedlice dağları ve dağları hatırlayın. İki yıl boyunca, Pavel Karlk kartları Miroslav Vlai'ye elinden yırttı ve sonra ona saldırdı, sonra ben. Futbolsuz iki yıl hapis cezası için 25 bin kron para cezası ödemek zorunda kaldı.