Trubač: Hradec'te işler fena halde karıştı. Sabırsızlıkla beklemediğimi söylemeyi tercih ederim

Bakec

Member
Sonuçta bu oyunu yalnızca 20 yıldır biliyordu: Buna saygı duyuyorum ama Hradec Krlov'la olan maçlar çok iyi geçiyor. Hem antrenör Zdenek Frala hem de bizim için, yani kabindeki adam için. Robert Jukl, Hradec tarafından bu şekilde yönetiliyor.

Frala ve asistanı Ondej Pril, yeni gelenleri en yüksek puana taşıdı. Bu yıl eski kulüpleriyle negatif bir bilançoları var ve 0:1'lik iki kayıpla. Bu sene onları yenemedik, umarım kırılır. Onlara geri verecek bir şeyim var, dedi Truba.

İlk maçı Pazar günü Teplice'ye konuk oluyor o andan itibaren, rövanş maçı Cumartesi günü oynanacak. nihai finalist, Avrupa'da yer almak için grup şampiyonluklarından birine meydan okuyacak. Kısa vadeli hedefleri aklımızda tutalım, play-off kurtarışları spesifiktir. Ama mümkün olduğu kadar uzağa gitmek için?

Teplice, Liberec'i toplamda 4:1'lik skorla yendi. Alfa ve Omega yarışta ve kavgalardaydı. Sezon başından itibaren mücadeleyi esas aldık. Truba, küçük şeylerde daha iyi olduğumuzu düşündü.

Skre Vera birkaç dakika sonra korneri açtı, zemini süpürdü, VAR'dı. Elini inceledi. Onlara doğru koştum ama sezonun dördüncü golünden sonra topun oyunuma mı, yere mi yoksa elime mi çarptığından emin değildim.