Varnsdorf'a geri döndüm. Teknik direktör Ivan Kopecký Ivan Kopecký ile nasıl tanıştı?

Bakec

Member
Ben ikisinin arasında bir şeyim. Çek Cumhuriyeti'nin en yüksek müsabakası olan Opav, Jihlav ve Liberec'te 55 maça çıkan Ivan Kopeck'i bazen sesinizi yükseltmeniz, bazen okşamanız gerekiyor. Vtkovice ile şampiyonluk kazanan, aynı zamanda Slavia'yı ve 21 yaş altı milli takımını uzun süre çalıştıran aynı isimli efsanevi antrenörü tanımıyor.

Kimse onların oğlu olup olmadığını soruyor mu?
Vichni! Pek çok insan hala bunu bilmiyor.

tanıştın mı
Hatta Drnovice'de ligde oynadığımda bana koçluk bile yapmıştı.

yeni koui hakkında dediler

FK Varnsdorf'un sahibi Vlastimil Gabriel: Bay Holek'in işi bırakıp Liberec'te asistanlık yapmak isteyeceğini bilmiyordum. Ivan Kopecki'yi biraz tanıdığım için aradım. Vm, e çalışmaktır. Bizim sahip olduğumuz, çalışan, hareketli ve hızlı futbol trendini devam ettirmeli.

Matj Kubista, sayın FK Varnsdorf: Bay Kopeckha'yı Jablonec'ten tanıyorum. Onu ilk futbol fanatiği olarak hatırlıyorum, bu bana da doğrulandı. Seni hayırlara yönelttik. Hassas bir şekilde içti, ben buna Alman Kolası derdim. Savaş bize böyle bir isim kazandırdı. Bir hafta antrenman yaptık, alıştık, dikenler güzel, oyunun kendisi.

İsimleri nasıl eşleştirdiniz?
O dönemde antrenör Ivan Kopeckho bana bazı tavsiyelerde bulundu. Savaş için askere gittiğimde birbirimizi gördük. Belki 12 kişilik bir kampı vardı, birbirimizi tanıdık ve ilk şeyleri konuştuk. Daha sonra Drnovice'de spor editörlüğü yaptı ve bir ara aynı zamanda antrenörlük de yaptı, yani onun kim olduğunu biliyordu.

Ondan ne aldın?
Tam olarak bilmiyorum, üzerinden çok yıl geçti ama herkesten, hatta belki bilinçaltından bir şeyler alabilirsiniz. Özellikle bu tür efsanelerden. Drnovice'deki üst yapı, sahibi Bay Gottvald tarafından aynı yıldızlardan inşa edildi. Drulk, Majoro, Weber ve diğerleri.

Kopeck adını biliyor musun, kapıyı açabilir misin?
Kesinlikle. Benim için açık olan tek şey futbolu sonuna kadar oynamak ve meşgul olmak. Bir yere taşınmak için mm hırsı altında.

Bu, dokuz yıl sonra Varnsdorf'ta bir geri dönüş için geldi. İçin?
Bay Gabriel (sahibi), kendisine e-posta göndermek isteyip istemediğimi sormak için beni aradı. J özgürdü, bir yılımı kişisel bakıma ayırdım. Kuş bile olsa bildiğim her şeyden bahsediyorum. Değişen şey ana diken seçimidir, o da büyüme yeteneği, kaliteli diken veya çevre köylerdeki diken yapabilme yeteneğidir.

2014/15 sezonunda siz ve koç Zdenko Frala, Varnsdorf'u yükselmeye taşıdı. Nasıl hatırlıyorsun?
İyi rd. Bu bir fanteziydi. İyi bir grup vardı ve çevre ligdeki kulüplerden oyun alan kulübümde onsuz olmaz.

Nereye gitmeyi seçtin?
Benim adım Fru. Teplice'de bile hem zihinsel hem de antrenman açısından harika olduğunu kanıtlıyor. Burada futbolcular da vardı, her zaman Breite ligi tekmeliyor. Onları geri aradı ama üç fersahlık karanlığın içinden geçti. Ve nevvy sout'ta oynadılar ve verdiler.

O zaman rolünüz neydi?
Buradaki genç takımı iki yıl boyunca yönettim ve sadece Fr.'nin asistanıydım. Birbirimizi tanıyorduk, Teplice'de ikinci ligde birlikte oynuyorduk. Beni bindiğim ihtişamın içinden çıkardı.

Bay Gabriel, stadyum yüzünden lige gitmediğini haykırdı…
Bu bir gösteriye gitmek gibi ama sonra bunun çocuklar için bir ödül olacağının farkına varmak gibi. O zamanlar bunaltıcı değildi ama bir yere vardığınızda deneyemediğiniz bir zaman vardı. Frou ve ben daha sonra birinci Slovak ligi için Podbrezov'a gittik.

Frala evde mantar var, siz de evinize bulaştırdınız mı?
Mantar toplayıcı değilim ama gençleştirme sırasında çocuklarla birlikte ormana çok gittik. Ve çok sayıda mantar bulduk. Bayan ve ben birbirimizi aradık ve eğer içersen aldatılacaksın, sen ve mantarlar da öyle.

Varnsdorf'tan sonra çok katlandın. O ne kadardı?
Frau ve ben Jablonec'e geldiğimizde, ikinci lig Vtkovice'ye baş antrenör olarak gittim. Daha sonra birinci ligde Jihlav'da teknik direktör, Karvin'in asistanı, Opava menajeri, teknik direktör Lubo Kozle ile Bank Ostrava'da asistan. Ve son olarak Liberec.

Varnsdorflu futbolcu ikinci ligde hayatta kalmasını kutladı..

Sizin için en önemli olan neydi?
Kulüplerin en üst düzeyde nasıl çalıştığını, kişiler arası ilişkilerin nasıl çalıştığını herkes biliyor. Kovid sırasında bankadaydık, boş bir stant gördük, ama doluyken de. Ayrıca harika bir insan olan Milan Baroe'yi de ziyaret ettik. Bu yüzden Liberec'i iyi hatırlıyorum. Futbol ATM'si var ve Varnsdorf'ta olmalıyız.

Baş antrenör ve asistan rollerini birleştirin. nedir?
Teknik direktör Kozlo'dan bankaya gitme teklifi geldiğinde kabul etmeyin. Bu seviyede ve bu kadar büyük bir kulüpte çalışmak motive edici. Ancak hırslarınız olduğunda, eninde sonunda asıl konu üzerinde yeniden çalışmaya başlayacağınız bir an gelir. Sonbahar günlerinde asistanlık pozisyonunu rütbe indirgemek için almadım.

Varnsdorf'ta olmadığınız dönemde nasıl bir ilerleme kaydettiniz?
Bir şekilde evet, ancak sp bunu değerlendirmeye yönlendiriliyor. Ren geyiklerinden bahsetmiyorum bile. On yıl geçince arkanızda sizi etkileyen pek çok şey oluyor.

Geçmişte Miroslav Holek şeker yöntemini kullanıyordu, yazarı sizsiniz. Yapabilir misin?
Çocuklarla bir şeyler öğrenmek istiyorsak bunu onlara açıklamalıyız. Ama bu benim bir ırk olduğum anlamına gelmiyor. Şekerle bal arasında bir yerdeyim.

Savunma oyuncusu Matj Kubista savaşın başladığını söyledi. Nmeck matkabı.
Dikenlediğimiz bazı şeylerin işe yaraması gerekir. Ve eğer işe yaramazsa bunları açıklamak gerekir. Şimdilik, her şeyin anlaşılması için birlikte köstebekleriz. Bir takım elbise ve sekiz oyun, hadi bir araya getirelim. Arayın, dizilişe ekleyin. Bana yardım edin, asistanlar Petr Papouek ve Radek Porcal, uygulama ekibi kaldı. Çocuklar bunu burada biliyor, karanlıkta ve iyileştirilmesinde bana yardım edin.

Nasıl bir lig olacak?
Ülkeyi dolaştım ve bunun kolay olmadığını biliyorum. ada tm güçleniyor. Aşağıda olanlar bile, ikov, Prostjov. Ayrıca Slavia ve Banka turnuvaya yükseldi, dolayısıyla hiçbir şey kolay değil. Ama karanlık!

Cl kurtarılacak mı?
Kendi kendine kredi. Geçen sezondan daha iyi olalım. Varnsdorf geçen yıl küçük kasaba da dahil olmak üzere ikinci ligde yer aldı. Her şeyden uzağız, kimse buraya gelmek istemiyor. Zamanı geldi, onu çıkarmalıyız.