Filenin Sultanları dünya arenasında

bencede

Global Mod
Global Mod
A Ulusal Bayan Voleybol Grubumuz, 5. sefer yer aldığı Dünya Şampiyonası’nda birinci maçına bugün çıkacak. Hollanda ve Polonya’nın ortak düzenlediği turnuvada Ay-Yıldızlılar, Tayland’la karşılaşacak.

Hollanda ve Polonya’nın ortak düzenlediği Dünya Voleybol Şampiyonası’nda Filenin Sultanları sahneye çıkıyor… Tarihte 5. kere dünya arenasında yer alan ve tarihi kürsü başarısı için alana çıkacak A Ulusal Bayan Millilerimiz, B Kümesi’nde birinci maçını Tayland’la, Hollanda’nın Arnhem kentinde oynayacak. Filenin Sultanları akabinde Polonya’nın Gdansk kentine geçecek ve kalan küme maçlarını burada tamamlayacak.

Grupta birinci 4’e giren gruplar 2. tipe çıkacak. Çeşit atlayan kadrolar ayrıyeten, birinci 4 ortasında yer alan kadrolarla oynadıkları maçların puanlarını da taşıyacak. A ve D Grubu’ndaki kadrolar E Grubu’nu, B ve C Grubu’ndaki gruplar da F Grubu’nu oluşturacak. gerçekten kümeden çıkarsak Filenin Sultanları 2. çeşitte F Kümesi’nde yer alacak ve 4 Ekim’de başlayacak 2. cins maçları için Polonya’nın Lodz kentine geçecek.
 
Üst