Ulusal futbolcumuz Merih Demiral’ı duygulandıran destek!

bencede

Global Mod
Global Mod
İtalya Serie A’nın 18. hafta müsabakasında Atalanta alanında Salernitana’yı konuk etti. Uğraşta tam 10 gol atıldı! Yeşil alanlarda az görülen bir kararın çıktığı maçta ulusal futbolcumuz Merih Demiral’ın formasını giydiği Lacivert-Siyahlılar, Salernitana’yı 8-2’yle geçti.


Lookman iki golle yıldızlaştı

Atalanta’ya bu görkemli galibiyeti getiren golleri; Ademola Lookman (2), Jeremie Boga, Giorgio Scalvani, Teun Koopmeiners, Rasmus Winther Hojlund, Ederson ve Ender Zortea attı. Kalesini ‘Dünya Kupası kalecisi’ lakabıyla bilinen Giulhermo Ochoa’nın koruduğu konuk grubun golleri ise Boulaye Dia ve Hans Nicolussi Caviglia’dan geldi.

Seri yakalandı

Geçtiğimiz hafta Bologna’yı yıkan Atalanta iki maçlık galibiyet serisi yakalarken puanını da 34’e yükseltti. 6 maçtır kazanamayan Salernitana ise 18 puanda kaldı.



Türk bayraklarıyla Merih’e destek

Keyifli geçen maçta ulusal futbolcumuz Merih Demiral 58. dakikada Rafael Toloi’nin yerine oyuna dahil oldu. Müsabaka için 100’e yakın Türk taraftar Azzurri d’Italia Stadyumu’na gitti. Türk bayraklarını açarak 24 yaşındaki savunmacıya takviye olan taraftarlar, Merih lehine tezahüratlarda da bulundu. Yıldız oyuncu da taraftarların yanına giderek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, ortaya hoş imgeler çıktı.
 
Üst